Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Gårsdagen og Paella

>

Vi tog igår hjem til nogle venner som lavede en stor Paella som denne gang var rigtig lækker. Jeg så også hvordan kun gjorde nogle af tingene, så jeg vidste hvilket slags kød hun kom i.. Ingen slemme overraskelser til mig mere!! Vi sad udenfor på deres terrasse, det var dog lidt koldt så havde en ekstra stor jakke med i bilen. Jeg beklager endnu engang det dårlige dagens, min kæreste er ikke så god tl det med billeder.. Og han har nok heller ikke så meget tålmodighed hehe.. Jeg lover der kommer nogle bedre snart 🙂 De synes min blå neglelak var ret sjov, og også at den matchede min tørklæde lidt. Jg prøvede så at forklare at det er fashion haha.. De var ikke helt med!!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Liselotte

  >Hvor ser det bare lækkert ud. Er så misundelig på alle dine rejser til Spanien..
  Må jeg være fræk og spørger om der er en grund til du egentlig rejser så meget ? 🙂 Har i lejlighed dernede eller?

  27. januar 2011 at 12:15
 • Reply GlimmerGlam

  >Tak ja det er lidt noget andet end Danmark, men må sige jeg savner nu også at være hjemme, trods sne og kulde 🙂
  Ja da, jeg er her pga min kæreste der arbejder hernede.. Så vi rejser en smule rundt til hvor han nu skal være.

  27. januar 2011 at 12:19
 • Reply Søs

  >Du er hermed tagget til "The Versatile Blogger-award". Jeg håber du vil lege med 🙂

  Reglerne er enkle:
  1: Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig),
  2: Fortælle 7 facts om dig selv,
  3: Tagge/give en award til 15 andre.

  Du kan mit indlæg på http://www.soesblog.dk 🙂

  27. januar 2011 at 12:43
 • Reply Guapizimo

  >Jeg elsker den spanske stemning i dine billeder! Paella'en, uden mærkelige ting i 😉 og de imponerende palmetræer de har i deres have – skøøøøønt!

  27. januar 2011 at 13:38
 • Reply TinaThorborg

  >det ser virkelig lækkert ud! Du har sol og varme!
  Der hvor jeg sidder i Danmark lige nu, regner det:( puha.
  Kig forbi min blog ? 🙂
  -Tina

  27. januar 2011 at 16:36
 • Leave a Reply