Follow:
RANDOM

Genbrug i Nordsjælland

>

Jeg gik igennem Helsingør by her den anden dag, og så der var åbnet en ny genbrugs butik. Så skulle selvfølgelig lige ind og kigge lidt, og blev meget positiv overrasket. Han vælger sig tøj, som bla består af fede tykke strik, fine skjorter i alle farver, pelse (til ca 600-1000 kr), tasker, bælter, palliet kjoler, frakker, levis jeans, læderjakker, toppe, hatte m.m. Det er samme ejer som den der ligger på Jagtvej 199, hvis det siger nogen noget. Overskud går til børn i Afrika. Butikken i Helsingør ligger i Bjergegade 7B.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Maria

  >Uha – den ser fed ud, den butik. Er også glad ved Jagtvej 199, så den må jeg nok holde mig til, nu hvor jeg desvlrre ikke lige kommer forbi Helsingør så ofte.

  /Maria

  2. marts 2011 at 23:09
 • Reply Kathrine

  >FUCK det ser godt ud!
  fik du købt noget? 😀

  / myway-kathrine.blogspot.com

  5. marts 2011 at 1:14
 • Reply GlimmerGlam

  >Maria: Jeg har ikke været på Jagtvej endnu, men da det er samme ejer tænker jeg de minder lidt om hinanden.. Men der var mange fede ting, så skal bestemt forbi Jagtvej en dag 🙂

  Kathrine: Den var også rigtig fed, og nej desværre. Jeg kom aldrig forbi igen som planlagt, så det må blive næste gang jeg er hjemme 🙂

  7. marts 2011 at 22:36
 • Reply Themoneypurse

  >Hvor sjovt, den har jeg også været indeni et par gange, de har så mange fine ting… Synes dog priserne er for høje i forhold til at det er genbrug, og at nogle af tingene ser temmelig slidte ud!

  9. marts 2011 at 16:41
 • Reply GlimmerGlam

  >Okay, ja jeg var der også kun den ene gang og kiggede lidt. Jeg synes også nogle ting kunne være lidt billigere, men de fleste ting synes jeg var ret rimelige? Men jeg har heller ikke vildt mange andre genbrugs butikker at sammenligne med.. Tror jeg skal lidt rundt i kbh næste gang jeg er hjemme 🙂

  9. marts 2011 at 17:17
 • Leave a Reply