Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Gina Tricot sager

>

De har så ofte fine til i Gina Tricot, og især i begundelsen var jeg lykkelig over der kom et alternativ til h&m prismæssigt!! Det er jeg dog stadig, men får ike så ofte købt noget derfra. Mest når jeg er hjemme finder jeg ikke så meget i butikkerne, men skal lige snuse lidt efter nogle af disse ting når jeg er hjemme i næste uge 😀

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore blog

  >Sikke nogle fine ting du har fundet hos GT 🙂

  10. maj 2011 at 21:14
 • Reply Liselotte

  >Hvor er nederdelen dog skøn .. 🙂 Men det er alt det andet nu også-..

  // Liselotte

  http://www.everyday-couture.com

  10. maj 2011 at 23:08
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja ikke, jeg skal også ind og se om jeg ikke kan finde noget fint sommertøj derinde snart 🙂

  11. maj 2011 at 14:59
 • Leave a Reply