Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Girls night out

 photo spartoopumps.jpg

Sam Edelman  Guess  Blink

I aften skal jeg fejre en venindes og også lidt min fødselsdag. Vi skal starte med at spise lidt lækker mad ude, derefter på bar og drikke lidt lækre drinks og så videre i byen. Det skal nok blive en skøn aften er jeg sikker på 🙂

 photo B037BFF4-1730-418C-8180-FA53AFF5F543-1190-00000112C7568346.jpg

Jeg regner med at tage denne palliet kjole på, som jeg har fået i fødselsdags gave af en af mine veninder. Sammen med nogle store øreringe og lækkert hår og sminke. Faktisk mangler jeg lidt nogle fede sko der passer til, men hvem gør ikke altid det 😉 Jeg regner med at tage ballerina bestilt på spartoo på hen og spise og så derefter skifte til pumps. Ellers dør mine fødder hvis de skal være i høje sko fra kl 19 af, især fordi jeg ikke så ofte går i høje sko til hverdag, så er de ikke helt vandt til det 😉

Men rigtig god lørdag og evt påskefrokost til jer 🙂

Indeholder sponsorerede links

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply