Follow:
FOOD AND RECIPES

Glædelig lille-juleaften..

Vejret er vidst det store samtale emne i dag, eller især i dag.. Og skidt for dem der skal hjem til sin familie, og rejse langt. Jeg er heldigvis hos min mor hvor jeg skal holde jul, og mine brødre har ikke så langt hertil, så de når nok herhen i morgen. Værre er det på lørdag hvor jeg skal fra nordsjælland til falster, og holde jul hos min far. Men jeg håber vejret, og togene går bedre der!!
Ellers var jeg i byen og købe de sidste gaver i dag, og sidder ellers foran tv, med hjemmebagte kokos muffins, og senere risengrød 🙂 Bare så hyggeligt altså!! Håber i alle kommer godt frem til julen, og får nogle skønne dage.. Glædelig jul!!
Opskrift fra opskrifter.dk:

Type: Bagværk
Tilberedningstid ialt: 10 min
Arbejdstid: 30 min
Ingredienser: 4 pers.
4 æg
3 dl mælk
4 tsk vanilje sukker
4 1/2 tsk bagepulver
500 g mel
350 g sukker
250 g blødt smør
200 g kokos
Fremgangsmåde:
Rør sukker og smør godt sammen. Tilsæt derefter et æg ad gangen. Herefter skal resterende ingredienser kommes i. Rør rundt indtil det er en ensartet masse.
NEMT!
Tilsæt lidt dej til hver muffinsform (ca. halvdelen af muffinsformen skal fyldes) Dejen hæver en del, når den bliver bagt.

Kagerne bages i midten af ovnen, forvarmet, ved 200 grader, ca. 12 min. (afhænig af størrelsen på formen)

Stil dem til afkøling på en rist, og nyd dem så!
-Dette er verdens bedste, det tager 15 min. Hurtigt hvis man får ubudte gæster, eller man skal bage kage til en udflugt etc.
De kan fryses.

 

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Guapizimo

  >Glædelig jul til dig også, håber du får nydt det i fulde drag 🙂

  23. december 2010 at 20:49
 • Reply Lullumut

  >Mums, de ser ikke tossede ud 🙂 Du du når frem og tilbage, og rigtig glædelig jul 🙂

  23. december 2010 at 21:01
 • Reply Lullumut

  >*Håber 🙂

  23. december 2010 at 21:02
 • Leave a Reply