Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Glimmer negle

 photo foto-1.jpg photo IMG_7119.jpg photo IMG_7112.jpg  photo IMG_7114.jpg

Forleden købte jeg denne glimmer lak på arbejde, og fik lyst til at lave lidt nyt på mine negle. De har været godt medtaget af nedpakningen af min lejlighed, og hele flytningen, rengøring osv. Så har klippet dem lidt kortere og prøver at skjule de grimme negle med lidt neglelak 😉

Jeg synes det er virkelig fint med en sart ensfarvet neglelak, og så lige en enkelt finger med glimmerlak som her. Hvad siger i? Tror dog jeg skal bruge en bedre lak end denne sarte lilla, for den er allerede skallet af 🙁

De pink negle med glimmer er min venindes, som også lige ville have lidt festligt på 😉

Jeg har brugt en lilla lak købt på ferie og glimmer lak fra “Nailstration Paris” som jeg kun ved forhandles i Companys (måske andre steder?) og lagt 3 lag på, og og så glimmerlakken hvor jeg har lagt 3 lagt for at få tilpas meget og tæt lag glimmer på. Min veninde har brugt hendes egen Essie pink lak og et lag glimmerlak.

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Debbie

    I min bog er glimmer altid et hit! – Super flotte negle, begge to 😉

    9. marts 2013 at 0:49
  • Leave a Reply