Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Goodiebox – The Big Five

Her i februar modtog jeg endnu en Goodiebox, som jeg var ret spændt på da det var deres 5 års fødselsdag. Det blev markeret med en virkelig lækker Goodiebox, hvor temaet er at drysse lidt glimmer over hverdagen hele vejen ind i foråret.
Man får altid virkelig meget for pengene, fx er denne måneds værdi af 576 kr. Jeg er vild med at få så meget for pengene, og samtidig få nogle virkelig lækre produkter jeg måske ikke ellers vil have fået prøvet af.

Denne Goodiebox indeholder:

En rabatkode til Jane Kønig

Øjenskygge palette fra Sleek Makeup I-Divine
Denne pallette indeholder 12 smukke farver, og alle dem jeg i hvert fald har brug for både til hverdag og når jeg skal ud i weekenden. Især de neutrale og brunlige nuancer bruger jeg hver dag. Derudover er 4 der med lidt glimmer i til det mere festlige look.
Palenten har en værdi af 99 kr.

Øjenskyggepensel fra Luxie
Jeg er vild med denne pensel og har brugt den siden jeg fik den. Jeg er vild med at den er lyserød, og derudover er hårene super bløde og tætte, så den er perfekt til at lægge øjenskygge.
Denne har en værdi af 89 kr.

Emite Makeup Diamond Creme – Primer
Dette lille vidunder produkt fungere som en cremet primer, som kommes på blandt andet kindbenene, næseryggen, amorbuen og i øjenkrogen. Jeg er ret glad for primer, da det kan give super meget glød og fremhæve træk i ansigtet. Så denne er virkelig smart, da den intet fylder og man let kan komme lidt på med fingrene.
Denne Diamond creme har en værdi af 200 kr.

Unani Dermo Defense Face Mask
Denne lette gel maske er super mild, og køler og fugter huden. Jeg lader den sidde i ca 15 min og får en super blød gennemfugtet hud bagefter. De anbefaler man bruger den inden makeup (hvis man har god tid om morgenen, eller inden man skal ud i weekenden) da den fine glød virkelig skinner igennem og gør at makeuppen sidder bedre.
Masken har en værdi af 119 kr.

Sugaring voks fra HEVI
Denne voks har jeg endnu ikke prøvet, men vil klar give det et forsøg på mine ben. Voksen består af økologisk sukker og vand, så er et meget rent produkt at bruge på huden. Jeg har før fået lavet sugaring behandlinger, og det er jo godt resultat, og bedre en almindelige voks, efter min mening. Dog skal jeg lige tage mig sammen til selv at gøre det 😉
Voksen har værdi af 69 kr.

Et medlemskab af Goodiebox koster kun 169 kr om måneden, og kan bestilles lige her.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply