Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Goodiebox(prisen) 2017

Denne måneds GOODIEBOX ramte lige plet i hvad jeg kunne bruge, og gerne har ville prøve. De er altid vildt skønne, med mange lækre produkter. Men denne har klart været min favorit indtil videre. Og det er der faktisk også en forklaring på.

GOODIEBOX gentager nemlig succesen fra sidste år med en special edition GOODIEBOX, der er skabt i samarbejde med Danish Beauty Award.

Det særlige ved marts måneds GOODIEBOX er, at produkterne indstilles til GOODIEBOX’ helt egen pris til Danish Beauty Award, under navnet GOODIEBOXPRISEN, hvor det er medlemmerne, som bestemmer vinderproduktet fra boksen. Derfor kan i nok også tænkte jer til, at det er helt igennem fantastiske produkter som er med i denne box.

Vinderen af GOODIEBOXPRISEN offentliggøres til Danish Beauty Award den 28. april 2017. Jeg er lidt spændt på hvilke som løber med sejren, da der virkelig er flere gode beauty kandidater imellem.

GOODIEBOXPRISEN indeholder:

KARMAMEJU: Love Face Mist 01, vejl. udsalgspris 189kr. for 100 ml. (full size)
Denne face mist dufter så skønt, og giver helt forår/sommer fornemmelser når jeg bruger den. Den indeholder b.la hyaluronsyre, aloe vera, samt æteriske olier som; jasmin, sandeltræ, ylang ylang og patchuli som alle nære huden. Super dejlig og forfriskende med et lille sprøjt i løbet af dagen.

GROWN ALCHEMIST: Hydra-Repair Day Cream, Camellia & Geranium Blossom, vejl. udsalgspris 295kr. for 65 ml. (full size)
Denne kom helt perfekt timet, da jeg var løbet tør for min (fede vinter) dagcreme. Jeg skal netop have en anden creme, som er mere egnet til det mere lune kommende vejr, og jeg var meget spændt på denne. Jeg har faktisk før læst om den, og selve beskrivelsen på cremen passer. Den fugter virkelig godt, og helt uden at fedte. Samtidig med at man får en meget glat ensartet hud, som gør den virkelig perfekt under makeup. Jeg har virkelig fundet mig en favorit creme her!

MARIA NILA: Cream Heat Spray, vejl. udsalgspris 189kr. for 150 ml. (full size)
Jeg benytter mig (desværre) altid af føntørrer og glattejern når jeg har vasket hår. Ellers har jeg en ordentlig gang uglet og kruset hår, som ikke ser særlig flot ud. Derfor er det vigtigt for mig, altid at beskytte mit hår mod styling. Her er det vigtigt at produktet fugter mit hår og tilføre pleje, men uden at tynge mit hår, da det ellers hurtigt fremstår fedtet. Denne heat spray både dufter virkelig godt, og tilføre lige tilpas mængde fugt. Og så er den 100% vegansk!

STARSKIN: Glowstar, Foaming Peeling Perfection Puff, vejl. udsalgspris 70kr. for 1stk.(full size)
Denne svamp har jeg endnu ikke testet. Den skulle eftersigende rense i dybden, fjerne døde hudceller og give glød. Man kommer vand på, og kan bruge den 3 gange indenfor 1-2 uger. Derfor kasseres den og man skal have en ny.

CLEAN: Lovegrass, vejl. udsalgspris 100kr. for 5 ml.
Jeg er vild med Clean duftene, og denne er ingen undtagelse. Det er en rolol-on taske størrelse, og har været med mig på farten lige siden. Den dufter dejlig friskt og rent, og perfekt til sidst på dagen når man lige ønsker lidt mere duft.

Denne lækre GOODIEBOX har en værdi af 843 kr. og vil være tilgængelig fra den 20. marts på www.goodiebox.dk.

Et medlemskab hos GOODIEBOX koster 169 kr. pr. måned, inkl. forsendelse.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply