Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Hårstylings Produkter fra Wella

P4010022

Der er kommet nogle nye produkter ind, og disse to bruger jeg en del til håret. Det er en varmebeskyttende spray og en leave-in kur til efter styling. Faktisk er disse slags produkter det jeg altid bruger en del af. Mit hår er ret kruset og flyvsk af natur, og det er jeg ikke fan af. Så jeg glatter det når jeg vasker det, ca 2 gange om ugen. Her har jeg selvfølgelig brug for noget varmebeskyttende både til føntørre og glattejern, og derefter et produkt der samler mit hår og gør det lidt lækkert, shiny og blødt.

P4010023

Den varmebeskyttende spray Wella Thermal Image dufter godt og fungere som den skal. Jeg har prøvet mange varmebeskyttende produkter, og en del af dem føler jeg gør mig hår stift og tørt. Og det er jeg ikke glad for! Men denne kan slet ikke mærkes på håret, men beskytter mod varmen, og sådan skal et varmebeskyttende produkt virke for mig 😉

P4010025

Denne leave-in creme fra Wella SP – Perfect Ends dufter super lækkert, og er meget drøj i brug. Faktisk SKAL an bruge en lille smule som en lillefinger negl eller mindre. Den samler håret og giver en let shine som et sundt glansfuldt hår. Men er man for gavmild vil den føles fedtet, så husk kun en smule. Hvilket jo er godt, så bruger man den heller ikke så hurtigt 😉 win win!
Desuden reparerer den håret med plejende ingredienser, og kommes i efter styling.
Find denne Perfect Ends her og den varmebeskyttende spray her.

Har i nogle yndlings produkter til håret, evt varmebeskyttende eller leave-in kur?

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog              Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply