Follow:
INSPIRATION RANDOM

Har du for mange magasiner?

>

For nogle år siden var jeg enormt kreativ med alt muligt, hvor nogle af tingene er faldet lidt fra med tiden. Enten fordi jeg ikke har lyst mere, eller fordi det tager for meget tid. Man kan sige nu har jeg så en blog som tager en del af min tid, så jeg har vel fundet en ny måde mere at være kreativ på 🙂
En ting som dog er blevet der, er mit lille klippe ud-magasin-projekt. Ja, det kommer sig af at jeg altid har købt en hulens masse magasiner og jeg synes det er for synd at smide dem ud. Der er jo altid lige en artikkel, et tip, en kjole, sminke osv som jeg gerne vil se og læse igen. Så derfor begyndte jeg at rive og klippe de ting ud jeg kunne bruge så bagefter at smide bladene ud, og klistre mine ting ind i en tyk, skitse “bog”. Nu har jeg en helt udfyldt bog, og skal have købt mig en ny til det der ligger og venter. Det er meget sjovt at kigge i den, fordi det kun er de ting der tiltaler mig. Og nogle billeder er 5 år eller mere, så der kan man se tilbage på mode osv.
Her er nogle af de sider i min bog, men der er selvfølgelig meget mere..

Hår billeder, blax hår elastikker, net butik, fest toppe (efterhånden et gammelt billede)

Forskellige net shoppesteder, arrangementer (fordrag og design skolens fremvisning), starck design, Ynglings kollektion fra Chloé, sminke tips og drømme Ø.

Jeg gemmer også de fleste rejse guides med tips til vintage butikker, restauranter, butikker m.m. Sådanne tips elsker jeg til hvis jeg skal rejse, så har jeg et par ting jeg kan gå efter, og især vintage butikkerne 🙂

En atikkel med billeder af design af Phillippe Starck, Love him!!

Nogle af ynglings modellerne, smukke Gisele Bündchen og danske Freja Beha.

Here is what I do with all my old magasines, cut out the things that i love and want to see again. Make it in this book, and through the magasine away.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Camilla

  >Hæhæ, jeg gør det samme! Det er simpelthen så smart!! Elsker min lille 'magasin bog' 😉

  19. februar 2011 at 13:01
 • Reply J'adore

  >Ej hvor fedt 🙂 Jeg har gjort præcis det samme, men efter at jeg flyttede sidste år over i en anden lejlighed blev de bøger væk i flytterodet.. 🙁 Men kunne være at man skulle gøre det igen med de magasiner jeg stadigvæk har tonsvis af 🙂

  19. februar 2011 at 13:09
 • Reply Tine

  >De er rigtige fine 😀 Jeg har tit overvejet det, men tiden har bare ikke været til det øvøv. Så jeg smed alle mine blade ud for et halvt års tid siden.. Lidt bittert, men det går 🙂 Dine bøger er i al fald fine 😀

  19. februar 2011 at 14:07
 • Reply Bethina

  >Ej hvor fint! 😀 Utrolig fed måde at samle din egen inspiration på 🙂

  19. februar 2011 at 14:15
 • Reply Marianne P

  >Det var da en god ide. Jeg har masser af magasiner som jeg ender op med at give bort til sidst, men på denne måde, får man virkelig noget ud af dem.

  19. februar 2011 at 15:55
 • Reply Lullumut

  >Jeg klipper også ud af mine mangle blade, men jeg får bare aldrig rigtig sat dem i mapper. Så jeg har bare en kæmpe kasse med udklip.. Men kan godt genkende nogle af disse fra f.eks. Costume 🙂

  19. februar 2011 at 16:22
 • Reply Mechi

  >Great idea!!!

  19. februar 2011 at 18:35
 • Reply GlimmerGlam

  >Tak for jeres kommentarer piger, det er skønt 🙂

  Ja jeg er også super glad for det, og kan virkelig anbefales. Hvis man bare klæber i løbende så tager det ikke så lang tid. Jeg elsker i hvert fald at hive min bog frem, og især det at mine magasiner kan blive smidt ud med god samvittighed.. Nemlig fordi jeg har taget alt det vigtige ud 😉 nogle enkelte blade har jeg også helt gemt fordi det simpelthen var så godt!!

  19. februar 2011 at 19:15
 • Reply Maiken M.S

  >Really great idea! That's just awesome!!

  Please check my blog out on: http://magicmemaiken.blogspot.com/ thanks! xoxo

  19. februar 2011 at 21:01
 • Reply Chalotte

  >Mega fed idé med en skitse bog! 🙂 Tror det er noget jeg skulle overveje at gøre, eftersom at jeg har flere hylder fyldte med blade.

  19. februar 2011 at 21:30
 • Reply Liv

  >virkelig fed blog du har;)

  jeg er forresten blevet fast læser, og
  jeg håber at du vil kigge forbi min blog
  og måske blive fast læser.

  /Liv
  http://www.ifoelgeliv.blogspot.com

  19. februar 2011 at 23:02
 • Reply Sacha

  >Jeg gør det samme.

  Jeg samler så mine udklip i en kasse inden de ryger i bogen.

  På den måde får jeg forsat glæde af de sider fra et givent magasin, uden at skulle gemme det hele.

  20. februar 2011 at 15:44
 • Reply Anonymous

  >God ide!
  Hvad er det for en slags bog du bruger?

  20. februar 2011 at 15:52
 • Reply GlimmerGlam

  >Maiken: Thank you, I´ll stop by..

  Charlotte: Ja det kan virkelig anbefales, så fylder det heller ikke så meget mere.

  Liv: Tak og jeg vil kigge forbi 🙂

  Sascha: Ja også sådan jeg gør, jeg lægger dem så ind bag i bogen og klistre i når jeg får tid.

  Anonym: Det er bare en tyk "bog"/blok som er af lidt tykt papir. Det hedder vidst en skitse/tegne-blok hos boghandlere.. Men det er noget tid siden jeg købte den, så man kan sikkert få flere forskellige.

  20. februar 2011 at 16:13
 • Reply Alice

  >Ej, hvor er du dejlig kreativ, så fedt at kigge på andres personlige arbejde 🙂 Har selv i mange år klippe/klistret egne "mode" bøger, så cool at skabe sit helt eget univers 😀

  20. februar 2011 at 21:04
 • Reply GlimmerGlam

  >Mange tak Alica 🙂
  Ja det er det nemlig, dit helt personlige modemagasin hehe.. Lyder til du også er kreativ!!

  21. februar 2011 at 19:23
 • Reply Alice

  >Tak, prøver, synes bare at det kniber med tiden jo ældre man bliver .. 🙂

  21. februar 2011 at 20:37
 • Leave a Reply