Follow:
RANDOM

Håret

>

Jeg var jo inde på Københavns frisørskole og få ordnet håret mid farve, klip og kur til 349 kr!! Det må man sige er billigt, og jeg var da også en del nervøs inden og håbede bare på mit hår ikke fik en mærkelig gul farve og de klippede det lige.
“Heldigt” for mig var et par elever syge, så de have en udlært frisør til at farve mit hår. Men da jeg sad og kiggede rundt på de andre elever og hvordan kunderne kom til at se ud ville jeg være tryg ved at komme igen og få ordnet håret af en af dem! De virkede til at være gode og jeg er da også rigtig tilfreds. Jeg fik lyse striber, og en smule gylden-blond striber i også. Fik klippet 5 cm af da mine spidser lignede lort, og så vil jeg hellere have det ser lidt sundt ud. Ham der klippede mig var ret ny og nervøs, men læreren stod der hele tiden og sikrede at alt gik som det skulle. Hun klippede også strå pandehår på mig.
Billederne er lidt mørke, og det er jo heller ikke en store forandring men en opfrisker af min halve meter udvoksning 😉
Så jeg vil virkelig anbefale at tage derind hvis i vil spare mange hundrede kroner, og er okay med at det tager lidt længere end normalt. Men jeg havde lidt lektier og IPhone med så tiden gik fint. De 349 er et januar tilbud, men eller koster det omkring 200 kr for striber/farve og 100 kr for klip. Jeg ringede tirsdag og fik allerede en tid onsdag! Se evt mere til priserne her hvis det skulle have interesse 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Piilgaad & Frederiksen

  >Det ser rigtig godt ud 🙂 Tror at det bliver løsningen for mig næste gang. Efter at jeg sidst måtte slippe 900,- for lyse striber i mit hår, som kun lige går til skuldrene og det var endda uden klipning.
  /Anja

  27. januar 2012 at 11:08
 • Reply Anne-Sofie

  >Det er jo noget af en besparelse i forhold til en almindelig frisør – tror da at jeg vil prøve det, næste gang der skal en ny frisure til 🙂

  27. januar 2012 at 11:18
 • Reply Pia Sabine

  >Hold nu fast, det var billigt! Dejligt at være heldig engang imellem :O)

  Fint resultat.

  Dejlig dag <3

  Pia Sabine

  27. januar 2012 at 13:12
 • Reply Jadore blog

  >Ej hvor er du fin 🙂

  27. januar 2012 at 19:06
 • Reply Josephine

  >Det ser rigtig fint ud 🙂 Og en virkelig god pris!

  stylebyjosephine.blogspot.com

  28. januar 2012 at 13:53
 • Reply GlimmerGlam

  >Anja: Mange tak, og ja det er jo helt sindsygt de priser der. Det gider jeg heller ikke, når farve og klip alligevel er grimt igen efter 2,5 måned 😉 prøv det!

  Anne-Sofie: Ja jeg skal helt sikkert derind igen, synes det blev ret pænt mit hår og så til den pris!

  Pia Sabine: Ja det er det nemlig, og mange tak i lige måde 🙂

  Jadore blog: Tusind tak 🙂

  Josephine: Mange tak, ja lige præcis så kan stærkt anbefales til andre der ikke gider bruge en formue på frisøren 😉

  29. januar 2012 at 14:07
 • Leave a Reply