Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Hatten, palmer og solskin

>

Gårsdagens ved palme og solskin 🙂 Her er godt nok ikke så varmt, men det vil i nok mene i forhold til dk = 16 grader. Tog ind til byen og kiggede lidt, men havde en ekstra jakke med til senere på dagen/aftenen. Det er egentlig også ret smart med en halv-dårlig hårdag, så kan man lige gemme sit hår inder en hat. Lige nu sidder jeg og skal booke fly hjem til om små 3 uger, og se er min billet steget mere end dobbelt i pris på 2 dage!! Hvorfor?? IIihhhh… Så nu prøver jeg at ændre tid og dag lidt så det bliver billigere.. Jeg ville også rigtig gerne have deltaget i CFW, så min planlægning med at flyve hjem bliver gjort anderledes næste gang!!

Yesterdays outfit on the way to the city

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Marella

  >Lovely outfit, so cute! <3

  3. februar 2011 at 19:43
 • Reply Guapizimo

  >Fint outfit, din top er rigtig sød og nej 16 grader ikke er ok Spanien temperatur, den skal tættere på de 20 grader! 😀

  4. februar 2011 at 10:56
 • Reply Phivos Nicolaides

  >Pretty and elegand. Hugs

  4. februar 2011 at 11:06
 • Reply J'adore

  >Jeg er vild med din hat 🙂

  5. februar 2011 at 13:59
 • Reply Sisse Lykke.

  >Nej hvor er jeg misundelig. Jeg vil også kunne rende rundt uden kæmpe jakker og tørklæder. Forår, kom nu til danmark!

  Og btw, så synes jeg virkelig der er nogle træk i dit ansigt, der minder mig om Clémence Poésy, og det er en kompliment!

  5. februar 2011 at 15:57
 • Reply GlimmerGlam

  >Jamen tak Sisse Lykke 🙂

  5. februar 2011 at 21:38
 • Reply Lullumut

  >Rigtig smuk top, du har på. Er det bukser/leggings, og hvor er de fra? De ser meget komfortable ud 🙂 Jeg har fået fri hele næste uge, men min kæreste vil hellere blive hjemme. Øv øv, ville gerne have været nede i de 16 grader 🙂

  8. februar 2011 at 23:30
 • Reply GlimmerGlam

  >Mange tak 🙂 det er tykke leggings og de er fra gina tricot til 149. Kan virkelig anbefales 🙂 Her er nu 18 grader om dagen, så det er skønt!! Kan godt forstå du gerne vil have lidt ferie, det vil dog være dejligere for dig når det er varmt nok til at bade? 🙂

  9. februar 2011 at 1:10
 • Reply Lullumut

  >Okay, tak. De ser meget lækre ud 🙂 Har aldrig prøvet GT's leggings. Ja, du har klart ret, og vi har også valgt bare at blive hjemme i København og nyde god mad og film 🙂

  14. februar 2011 at 0:54
 • Leave a Reply