Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

HH Simonsen krøllestav

 IMG_0663
For lidt tid siden var jeg til et event for HH Simonsens stylings tools, hvor vi fik en gennemgang af hvad de forskellige tools kan give for et look. Jeg bruger altid et glattejern efter hårtørring, da mit hår er mega kruset ellers. Derefter laver jeg ofte lidt fald og slangekrøller i længderne, og har indtil nu brugt et der er mindre end dette. Jeg er ikke nået så langt at få anskaffet mig et tykkere krøllejern, så da vi fik testet disse fra HH Simonsen, og jeg så hvor fine mine krøller blev, var jeg solgt.
Jeg har siden da kun brugt denne krøllestav, og er så glad for resultatet.

Den er hurtigt til at varme, og man kan justere varmen alt efter hvad man har behov for. Jeg bruger den mest på 160 grader, for at skåne håret mest muligt for varmen. Og det fungere rigtig godt til mit hår. Jo mere slidt og farvebehandlet et hår man har, jo mere skal man passe på med varme styling tools, da det virkelig kan knække håret. Derfor altid husk varmebeskyttende produkter til håret inden brug af styling tools.

Det er meget vigtigt når man laver krøller, at man lader dem værre, og de får lov at tørre “i krøllen”. Efter 5 min kan man forsigtigt kører fingrene igennem, eller børste håret, og her bliver de mere naturlige at se på. Til slut lidt hårspray for at holde på krøllerne. Jeg bruger min næsten hveranden dag, så varm anbefaling herfra 🙂 (Den er lige nu på tilbud til 599 kr lige her)

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply