Follow:
HOME AND DECORATING

Home Sweet Home

IMG_6469IMG_6471IMG_6473IMG_6476IMG_6478
IMG_6475

Et par billeder mere hjemme fra min lejlighed. Mine fine Orkide der står ude i køkkenet, min hylde med glas krukker til kaffe, the og havregryn, hylder jeg selv har malet og taget lågerne af. De var helt mørkebrune da jeg flyttede ind, så malede lige (med min mors hjælp 😉 ) hele køkkenet hvidt. Min røde træ æske jeg har købt på et marked i Kina for en del år siden, og min nye lampe og flæsepude til sofaen. Sidst min samling af nogle af mine skønhedsprodukter på min reol ude på badeværelset 🙂

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Julie / My Passions

  Din nye lampe er super fin, er den mon fra Idé Møbler? 🙂

  3. oktober 2012 at 11:11
  • Reply Ditte

   Nej den er fra Ikea 🙂

   6. oktober 2012 at 15:04
 • Reply Debbie

  Er helt hvid med din boks fra Kina – den er virkelig fin.
  Min kæreste prøver at lokke mig med på ferie i Beijing, da han har boet der, og derfor elsker Kina.
  Han siger jeg ville elske alle markederne, men det er jo knap så godt for min pengepung, synes jeg 😉

  3. oktober 2012 at 13:16
  • Reply Ditte

   Det er mange år siden jeg har været der, men vil rigtig gerne dertil igen. Det er en kæmpe oplevelse, og ja mange fine ting at købe med hjem. Så spar hellere op og gør plads i kufferten 😉

   6. oktober 2012 at 15:06

  Leave a Reply