Follow:
TRAVEL

Hotellet i Hurghada


På vores ferie i Hurghada, boede vi på et all inclusive hotel som hed Hotel Triston Empire Beach Resort. Egentlig er jeg ikke så meget til all inclusive, men det passede egentlig ret fint da turen skulle være lidt billig, og da vi ikke gik meget uden for hotellet.

IMG_7993hotelegyptenIMG_7977

Der var 3 pools i forlængelse af hinanden, 1 restaurant, 1 café, 2 barer, stranden og grønne områder med borde og stole. Vi køber ikke altid værelse med havudsigt på charter rejser. Først og fremmest fordi vi sjældent opholder os på værelset/altanen, og for det andet for at spare lidt penge man kan bruge på andre ting 🙂 Men da de fleste andre tænker på samme måde, bliver de “dårlige” værelser uden udsigt jo taget, og så bliver hotellet nød til at dele havudsigten ud blandt de resterende gæster.. Derfor er det tradition, at jeg “løber” ind i receptionen når vi kommer frem, så jeg er en af de første, de andre tager sig af kufferterne, og jeg prøver at charme mig til at få nogle gode værelser 😛

Og ved i hvad? Det virker næsten hver gang haha 😀 Denne gang fik vi nok den bedste udsigt hotellet havde at byde på, nemlig havudsigt og værelse næsten på stranden! Jeg kunne faktisk ligge i sengen og kigge ud på vandet 😉 Så lige et insider tip herfra hehe..

egyptenhotelIMG_7976IMG_7987IMG_7982IMG_7985

Ellers bare lidt forskellige billeder taget rundt på hotellet, som var rigtig fint og maden rigtig god. Bedre end så meget andet jeg har prøvet..

Dejlig onsdag til jer!

Photobucket

 

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply A + K = ♥

    Det ser vel nok skønt ud (:

    – Anne

    29. august 2013 at 9:42
  • Leave a Reply