Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Hunkemöller Nyheder

//Reklame// Jeg har modtaget lidt fine ting fra Hunkemöller, en pakke jeg havde glædet mig meget til at få. Ikke nok med at jeg synes at Hunkemöller laver virkelig mange fine ting, så er det nok også i den kategori jeg er dårligt til at fornye.
Jeg køber generelt mest af sko, bukser og jakker. Der kan jeg ligesom hele tiden fine noget jeg “mangler”, da det også ofte bliver nusset og slidt at se på.

Men når det kommer til undertøj, nattøj og faktisk og badetøj, så er jeg ikke så god til at få købt noget nyt når det gamle bliver for slidt.
Derfor er dette lidt starten på en ny god vane om man vil, nemlig at få ryddet ud i alt det jeg ikke bruger, og det jeg ikke burde bruge mere (selvom den slidte t-shirt er dejlig at sove i ahem).

Med denne Marie Kondo bølge der kører, så er mange nok blevet inspireret til at rydde op og ud, sælge videre, donere væk og skabe overblik i hjemmet.
Det har jeg vidst altid været ok god til, men kan helt klart blive bedre til det, når det kommer til mit klædeskab.
Jeg har derfor nu en sæk med tøj der skal i tøjcontaineren, og en masse jeg vil prøve at sælge både online og til loppemarked.


Tilbage til disse flotte ting jeg har modtaget, så er det blandt andet en perfekt længde nat t-shirt som jeg kan sove i, have på herhjemme og endda have på når jeg spiser morgenmad ude på altanen til sommer. Længden er midt på låret, så kan gå derud uden at flashe mine naboer. Win 😉

En ny almindelig sort bh med blonde, som nok er det jeg bruger allermest. Ikke så meget nyt i den, en helt almindelig fin bh som simpelthen bare sidder så godt, og er mega behagelig. Ligesom en bh skal være. Og er pæn under en tynd top og lignende.

Bikinien er nok min favorit, for er en kæmpe sucker for alt med leopard. Og så er den tilmed lyserød, og sidder mega flot. På min ferie på Zanzibar, så jeg at mine to yndlings bikini toppe var lidt slidt.
Så de ryger nu ud, og så glæder jeg mig til at sole med denne smukke bikini på, når vejret bliver lidt bedre.

Første sommerdag i Danmark sidste år var vidst d. 20 april?
Så det er faktisk om under en måned, hvis vejret og varmen er ligeså god ved os igen i år <3

//Indeholder reklame links//

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply