Follow:
TRAVEL

Hurghada Holiday

I starten af måneden var jeg en uge i Hurghada med min mor. Ren afslapning, hygge, snorkling, sol og mad. Vi boede vest for byen, og der var nogle enkelte butikker i området, og ellers mest hoteller.

IMG_7958IMG_7951IMG_7970IMG_7962IMG_7969

Vi tog derfor en taxa ind til “New Marina” og Hurghadas centrum, og gik rundt og kiggede på byen. Denne dag var torsdag, hvor Ramadan var sluttede og de havde festdagen Eid. Der var derfor virkelig mange Egyptiske familier, som fik mad og gik rundt i gaderne. En lidt speciel oplevelse, at være (næsten de eneste) to enlige og blonde kvinder der gik rundt 😉

IMG_7837IMG_7857IMG_7892IMG_7888IMG_7864IMG_7943

Ellers lå vi på stranden ved hotellet, jeg snorklede flere gange om dagen, da der var koralrev og smukke farvede fisk 4 meter fra vandkanten af. Det var nok det bedste ved hele ferien, hvor smukt der var at snorkle. Vi tog på en båd/snorkle tur en af dagene, og det vil jeg varmt anbefale at gøre, til andre der på et tidspunkt skal til Egypten på ferie. Det er nok noget af det flotteste jeg længe har set, og helt fantastisk at svømme rundt og nærmest blive ét med livet under vandet! Vi stoppede 3 forskellige steder for at snorkle, og så jeg ved ikke hvor mange smukke fisk, og også en 2 meter lang en der svømmede under os 😀 til sidst på turen stoppede vi på noget de kalder paradise island, som var en fin sandstrand, klart turkis vand og desværre 1 million mennesker..

I får lige hotellet i et andet indlæg, så jeg ikke spammer jer med for mange billeder på en gang 😉

Rigtig god søndag!

Photobucket

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply