Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Hvilken It-bag er din ynglings??

>

Ja tiden og moden skifter jo, og derfor skifter taskerne også.. Men alligevel hænger nogen ved, og bliver derfor et musthave og på alle ønskelister! Hvilken taske er din favorit? Jeg har mange, og tror min næste bliver den på billede fra Louis Vuitton. Den bliver bare ved med at være fin synes jeg, hvor jeg for nogle år siden var lige ved at købe Mulberry Bayswater, og den er jeg slet ikke så vild med mere. Men tror dog det er en der altid kan bruges også.. Der er så mange fede, og hvis man ikke har vildt mange penge at bruge på dyre tasker, så må valget gerne være sikkert. I hvert fald for mig, som ikke kan købe en ny hvert år.
Jeg har samlet lidt forskellige, kunne være sjovt at høre hvilken i bare ikke kan leve uden.. Næsten..
Photobucket
Which bag is your all time favorite? My next buy will be this Louis Vuitton i think. Thats a classic that can stay by me forever!
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Camilla

  >Jeg har den Louis på billedet, bare med ternene og jeg kan ikke leve uden den!! Den er virkelig perfekt! Bruger også min store Louis Vuitton Keepall, det er en perfekt weekend taske! 🙂
  Men uha, jeg ville næsten gøre alt for en Balenciaga, ISÆR den på billedet. Uhf den er smuk!

  28. januar 2011 at 14:36
 • Reply J'adore

  >Synes det er svært, det jeg egentlig godt kan lide det hele og gerne vil have dem alle hvis jeg havde råd til det 🙂 hehe..

  28. januar 2011 at 15:07
 • Reply Sisse Lykke.

  >Jeg er ikke vild med Louis Vuitton eller Burberry, egentlig pga. logoerne. Jeg er i det hele taget ikke til ting med overdrevne logoer, jeg synes det gør det lidt smagløst, men det er jo smag og behag. Tror egentlig min mening om Louis Vuitton og Burberry især er kommet af, at der render så mange små tøser rundt med kopier over det hele – det er virkelig en skam. Jeg elsker Mulberry og Proenza Schouler tasker – jeg synes de er så enkle, stilfulde og tidsløse. God weekend, elsker din blog 🙂

  Sisselykke.blogspot.com

  28. januar 2011 at 17:19
 • Reply Emma

  >jeg ææææælsker mulberry og balenciaga!! 🙂

  // Emma
  http://www.emmamartiny.blogspot.com

  28. januar 2011 at 18:08
 • Reply Nat

  >Jeg har altid haft en forkærlighed for den quiltede Chanel taske i sort udgave. Mulberry laver dog også flotte tasker!

  29. januar 2011 at 0:06
 • Reply GlimmerGlam

  >Camilla: Ja den er nemlig rigtig god i størrelsen, og også fed med ternene. Weekendtasken kunne jeg også bruge 😛

  J'adore: Hehe ja gid det var sådan 🙂

  Sisse Lykke: Helt enig mht til logoer sjovt nok, og disse tasker er noget af det eneste med logoer jeg kan lide. Jeg er så efterhånden en ret god taske kender, og især med louis Vuiton, hvor jeg nemt kan spotte en fake. Proenza er også en favorit hos mig!! Og mange tak 🙂

  Emma: De er også fede!!

  Nat: Ja en chanel ville jeg elske at eje, den er dog mega dyr, så vil være noget jeg spare op til over noget tid.

  29. januar 2011 at 12:57
 • Reply Nanna

  >Jeg er ikke til logo-taskerne, så jeg er på Mulberrys Alexa, Chanel 2.55 eller til nød Balenciaga 🙂

  29. januar 2011 at 18:36
 • Reply Sisse Lykke.

  >Ja, lige som dig, synes jeg også det er tydeligt når det er kopier, men synes virkelig bare det har ødelagt noget for designet, at mange render rundt med kopierne, altså fordi man bliver så træt af at se på det 😛 Det er virkelig en skam, for Louis Vuitton tasker er virkelig lækker kvalitet, og så er den jo tidløs.

  30. januar 2011 at 0:21
 • Leave a Reply