Follow:
THE OUTFIT

I skjorte og Sneaks

IMG_6301IMG_6307IMG_6303IMG_6312

Skjorte: H&M, nederdel: Ebay, Sneaks: Nike Free, Taske: Zara.

Jeg synes det er lidt svært at finde ud af hvor meget tøj man skal have på for tiden? Så er det varmt, så koldt, så blæser det helt vildt og jeg cykler og cykler og kommer ingen vegne. Det forklarer jo nok hvorfor jeg så får det meget varmt, selvom det gør jeg nu næsten altid på cykel. Jeg er bare sådan en der går vildt hurtigt når jeg er alene, og cykler så også vildt hurtigt og overhæler alle = ved at dø af hedeslag når jeg når frem. Det er jo lidt dumt, og prøver at øve mig i at cykle langsomt 😉

Nåh, det blev en masse snak om cykling og at have det varmt 😀 jeg er bare bedst til enten at vide det er VARMT, altså shorts og top. Eller KOLDT = tag en tyk trøje på. Så glæder mig næsten til det bliver lidt koldere, så jeg kan bruge mine støvler, jakker og trøjer hver dag 🙂 Hvad med jer? Glæder i jer til efterår, eller er i kede af varmen allerede er væk?

God fredag <3

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply