Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

I would love to wear

spartoo-2

Jeg kan få timer til at gå ved at sidde og kigge på tøj og tasker, og især alt det jeg ikke har råd til. Så jeg har her sat endnu et outfit sammen jeg godt gad at hoppe i, dyrt og billigt blandet 🙂

Selvom jeg ikke går så ofte i pumps, så synes jeg det ser super lækkert ud og meget feminint til sådan et outfit. Men jeg vælger nok oftest behagelige sko hos spartoo jeg kan gå lidt nemmere i 😉 Så det er mest når jeg skal i byen jeg har høje sko på. Hvis i vil se mere til de fine pumps, kan de findes hos Spartoo som er en online skobutik.

I dag kommer min kæreste hjem fra drenge tur i Italien, så glæder mig til at se ham!

God mandag 🙂

Indeholder sponsorerede links

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Victoria

    love itt
    http://victoriapeace.blogspot.com.es/

    29. april 2013 at 15:47
  • Leave a Reply