Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

I would love to wear

maj outfit

Jeg er vild med print og mønster for tiden, og især på bukser. Så jeg ville ikke have noget imod at iføre mig ovenstående outfit, som jeg synes er en fin blanding af feminint og lidt råt med læderjakken sat til. Jeg er vild med tasken, og i det hele taget Chanel! Jeg må snart få købt mig en i sort 🙂 Selvom jeg nok sjældent ville tage sådan et par pumps på til hverdag, så synes jeg bare det er super flot og feminint. Men jeg er nok til lidt mere komfortable sko som et ballerina. Men nu er outfittet også lidt fyldt med drømmekøb, så vi leger bare jeg kunne få det hele 😀

I dag har jeg nydt vejret lidt og cyklet hele vejen til Rødovre og bowlet i en time med kæresten 😉 det var nu ret underholdende, jeg tabte selvfølgelig, men det er så også flere år siden jeg har bowlet sidst! Nu vil jeg få læst lidt, så fortsat god pinse mandag <3

Indeholder sponsorerede links

Photobucket

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Julie / It´s My Passions

  Også et dejligt outfit – er også tosset med grafisk print, så kan rigtig godt lide bukserne & tasken (hvem kan ikke det!) 🙂

  20. maj 2013 at 17:28
  • Reply glimmerglam

   Tak 🙂 ja jeg kunne godt tænke mig den taske der, men tror nu jeg vil vælge en sort i første omgang når jeg engang får sparet sammen 😉

   21. maj 2013 at 9:17
 • Reply Karina

  Chanel tasken ser virkelig lækker ud 😉

  20. maj 2013 at 21:27
  • Reply glimmerglam

   Ja den er virkelig flot 🙂

   21. maj 2013 at 9:17
 • Reply Stine

  Årh hvor er jeg bare vild med læderjakken og Chanel tasken – de to sager ville jeg virkelig elske at eje!

  /Stine

  21. maj 2013 at 21:14
  • Reply glimmerglam

   Ja også mig! 🙂 Super fine begge ting.

   22. maj 2013 at 8:58

  Leave a Reply