Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

I would love to wear

juni2

Et lyst og lækkert sommer outfit, som vil være flot med fin brun kulør 😉 Eller sådan har jeg det med det meste om sommeren.. “Den her top vil se flot ud når jeg er brun, de her guldøreringe vil være flotte når jeg er brun….” Men det vil jeg jo også arbejde hårdt på de her 2 uger på Mallorca 😛

Jeg er faktisk ret vild med det hele her på kollagen! Kunne godt bruge en lys jakke som denne, den vil jeg kunne bruge til alt fra jeans og kjoler. Nars neglelakkene må jeg snart få prøvet, nu har jeg hørt så meget godt om dem. Et par guld sandaler kan jeg også bruge, især efter mine gamle guld farvede er ved at være godt slidt. I det hele taget kan jeg altid bruge nye sko, da de altid bliver slidt op og grimme når man har brugt dem meget. Især ballerina holder ikke så lange. Hvis i gerne vil se mere til hvert enkelt item, så bare klik på billedet, så kan i se hvor det er fra 🙂

Indeholder sponsorerede links
 
bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Sisse Lykke

  Wow, sikke en fantastisk smuk nederdel. Jeg har det på samme måde som dig – har også shoppet utrolig mange sæt tøj ‘som jeg skal bruge på ferien’. Ehm, har købt flere end jeg kan nå at bruge på den uge, som jeg skal være i Tunesien 😀 haha.

  Sisselykke.dk

  17. juni 2013 at 10:55
  • Reply glimmerglam

   Haha ja kender det alt for godt, men sådan skal det også være når man skal på ferie 😀 så må vi håbe den danske sommer også byder på varme, så det kan bruge lidt efter ferien 😛

   18. juni 2013 at 9:33
 • Reply Julie / It's My Passions

  Nederdelen er nemlig virkelig flot 🙂
  Den ville være god at have med på ferie!

  17. juni 2013 at 11:18
  • Reply glimmerglam

   Ja lige præcis, men vil dog spare mine penge så jeg kan shoppe en masse i Zara på Mallorca 😉

   18. juni 2013 at 9:31

  Leave a Reply