Follow:
INSPIRATION

Inspiration – Stockholm-streetstyle

>

Jeg elsker at kigge med på Stockholm-streetstyle og især dette outfit synes jeg bare er så flot. Blusen med udsnit ved skylderen, og de bukser der, fantastisk!!
Når det kommer til mine outfits, og i det hele taget inspiration til bloggen er det lidt dødt for tiden. Vejret udenfor minder om noget oktober/november vejr. Jeg fryser, og holder mig indendørs. Her hvor vi er, er der ikke rigtig så meget at lave når vejret ikke er godt. Det er mest strand, spise en is imens man går tur lang promenaden. Og tja jeg gør jo ingen af delene, og har heller ikke noget tøj på der vil inspirere særlig meget. Men nu skal jeg heller ikke brokke mig over vejret og bruge det som undskyldning, og et kæmpe plus er at vi vidst snart drager mod Barcelona-området 😀 Der burde være sol og sommer nok til at holde mig oppe 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Joe

    >den skjorte er bare så fed! 🙂

    12. juli 2011 at 11:09
  • Leave a Reply