Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Jeffrey Campbells på vej til mig :)

>

Jeg har igår aftes bestilt de her fine JC støvler på shopbop i sort, så de ligger klar derhjemme når jeg kommer i næste uge 🙂 Jeg havde jo vundet et gavekort på 100 dollars dertil på Min Mode, og måtte selv lægge en smule oveni så det er jo næsten som et par gratis sko! Jeg mangler virkelig nogle fede og varme støvler til efterår og vinter, og synes de her er et rigtig godt bud! Jeg er sikker på jeg nok skal blive rigtig glad for dem, og nu glæder jeg mig bare til at prøve dem på 🙂
Jeg var total i tvivl med størrelsen, og blev næsten en smule desperat til sidst da der kun var 2 tilbage i den str jeg mente jeg skulle have. Det er jo i US str, og nogle steder siger de at en 39 er en 9, andre steder en 8 og jeg læste også 7 på en side.. Så jeg blev jo helt nervøs for hvilken str så var rigtig, om shopbop virkelig havde ret. Men det havde de, og Stine fra Shopaholic Sisters har også købt dem, så hun har lige hjulpet lidt med pasformen og str. Så nu er jeg helt tryg og håber de passer, så tak Stine 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Emma

  >Hvor er de bare fede! Jeg mangler også et par gode vinter støvler, og de kunne godt være en mulighed 🙂

  // Emma
  http://www.emmamartiny.com

  9. september 2011 at 10:46
 • Reply Julie

  >De er virkelig fede!
  – Men tror jeg ender med et par fra Bianco (lidt bedre mod budgettet lige pt) 😀

  http://itsmypassions.blogspot.com

  9. september 2011 at 11:50
 • Reply GlimmerGlam

  >Emma: Ja ikk, og de ser også fede ud på har jeg set 🙂 og det skulle være det blødeste læder, så de tyder godt 😉

  Julie: Ja jeg må sige mit gavekort hjalp også på det, så jeg skulle kun selv lægge 36 dollars ud 🙂

  9. september 2011 at 11:56
 • Reply Trine Lykke

  >Wauw hvor er den fine. Elsker højde på hælen og længden af skaftet. Glæder mig til at se dem i brug.

  9. september 2011 at 12:05
 • Reply Louisa

  >Nøj hvor er det fantastiske flotte. Jeg vil så gerne selv have en støvle i stil med den, til vinter! Hvor meget betalte du i porto?

  http://you-and-i-life.blogspot.com/

  9. september 2011 at 13:01
 • Reply Guapizimo

  >Pæne støvler og cool med gavekortet, jeg har også vundet et og lige nu aner jeg ikke hvad jeg skal vælge 😉

  9. september 2011 at 13:47
 • Reply GlimmerGlam

  >Trine Lykke: Ja det er præcis det jeg også er vild med, glæder mig også selv 🙂

  Louisa: Ja jeg har også ledt efter sådan nogle længe, jeg betalte ikke noget, for hvis man køber noget over 100 dollars er porto gratis 🙂

  Guapizimo: Nej jeg har også kigget et stykke tid derinde, og så kan man gemme sine ynglings ting ved at trykke på hjertet, så har en hel liste med ting jeg kunne tænke mig 😀 Og tillykke med det!!

  9. september 2011 at 13:53
 • Reply J'adore blog

  >Hvor er de lækre 🙂 Glæder mig til at se dem på 🙂 Hehe eller hvad man nu siger 🙂

  9. september 2011 at 15:32
 • Reply Malsen

  >Stort tillykke – de er vældig fine 🙂

  9. september 2011 at 16:34
 • Reply jenaly enns

  >oh, I really like these!

  http://jenalyenns.blogspot.com/

  10. september 2011 at 19:12
 • Leave a Reply