Follow:
INSTAGRAM

Jeg er snart tilbage.. Promis

image

Tak for jeres søde kommentarer til mit sidste indlæg, jeg har det lidt bedre efter der er gået lidt tid.. Men der er stadig flere ting der går mig på og gør mig trist! Især billeder på computeren som jeg jo ikke får igen. Heldigvis har jeg jo denne blog, hvor der jo er en del billeder igennem de 4 år jeg har haft den. Vi har fundet frem til nogle alarmer der nu skal sættes på vinduerne, og så håber jeg at føle mig lidt mere tryg herhjemme efterfølgende!

Jeg har jo hverken computer eller kamera endnu, men håber på forsikringen snart udbetaler nogle penge så jeg kan få købt de ting jeg mangler.

Men tror også det er fint at få den pause fra bloggen, for uanset så har jeg haft andre ting at tænke på de sidste par uger.

Jeg er i mandags startet i praktik hos Trendsales, så der har været meget at se til med ny opstart derinde, arbejde i Companys lørdag og kun søndag til at holde weekend. Men skal ikke klage, det er virkelig spændende at starte derinde. Glæder mig meget til alt det jeg skal lave og lære det næste 3 måneder!

Men jeg vil komme mere ind på det på et senere tidspunkt, og indtil jeg har et kamera og computer vil der ikke være så meget på bloggen. Men følg mig på instagram, der sker vidst lidt mere 🙂 jeg hedder @dittemariejakobsen

God søndag!

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Julie / It's My Passions

  Lyder helt sikkert som en spændende praktikplads 😉 Og ja, vi er her jo stadig når du har mulighed for at vende tilbage – det er jo lidt svært uden hverken kamera eller computer 🙂

  12. januar 2014 at 18:29
 • Reply René Najmi

  God søndag til dig også:)

  12. januar 2014 at 21:15
 • Leave a Reply