Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Keune argan oil

IMG_8729 IMG_8727

Jeg har været så heldig at få tilsendt denne lækre Keune So Pure Moroccan oil hårolie. Jeg elsker at få uventede pakker, det er virkelig skønt – så tak smarthair.dk 🙂

Jeg har i lidt tid testet denne olie, som er en argan olie med vitaminer og omega 6 som beskytter håret. Derudover har den uv beskyttelse, og varmebeskyttelse som jo er super godt for en som mig der både føntørrer og glatter 🙂  Disse argan olier skulle jo gøre mirakler på håret pga de mange vitaminer, og må sige mit hår er også blevet dejlig blødt de dage jeg har brugt det. Om det har lavet mirakler er jo svært at sige, men den dufter virkelig dejligt og jeg vil helt klart fortsætte med at bruge den. Så må jeg jo se når den er ved at være tom om mit hår er blevet længere og derfor ikke knækker så meget mere. Faktisk kan den også bruges på huden hvis man vil det, og er fyldt med E vitamin.

Jeg bruger pipetten der følger med, og tar et par dråber og kommer i håndklædetørt hår når jeg har været i bad. Efter føn og glatning, kommer jeg også et par dråber i så det lige samler sig og får lidt ekstra pleje 🙂

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Maria

  Den lyder til at være rigtig god! Hvad koster den? 🙂
  – Maria

  http://www.mariamajblog.blogspot.com

  4. november 2013 at 17:34
  • Reply Ditte

   Det virker den også til 🙂 den koster ca 150 kr..

   7. november 2013 at 14:47
 • Reply Clara

  Virkelig lækker blog. Jeg er helt ny her i blog-land, ville du have lyst til at kigge på min blog? Måske komme med nogle gode råd? 🙂

  5. november 2013 at 21:59
  • Reply Ditte

   Mange tak Clara 🙂 jeg kigger lige forbi!

   7. november 2013 at 14:46
   • Reply Clara

    Tusind tak 🙂

    7. november 2013 at 23:02
 • Reply Chanie

  Jeg kunne desværre ikke få mig selv til at teste den, synes den lugter forfærdeligt! Af jægermeister! :S puha, og øv !

  http://www.chanie-beline.blogspot.com

  10. november 2013 at 22:25
  • Reply Ditte

   Virkelig, jægermeister? Jeg synes den dufter dejligt, og lidt af citrus. Men havde jeg kunne dufte det, så havde jeg ok heller ikke været fan 😉

   11. november 2013 at 19:02
 • Reply argan oil

  I know a little bit about argan oil. The benefits of argan oil are many and endless. When used on the face, it prevents wrinkles, minimizes fine lines, restores elasticity and reduces redness and irritation. It also rehydrates dry hair, eases frizzy hair, nourishes weak nails, prevents stretch marks, soothes sunburn and softens cracked heels.

  18. november 2013 at 18:44
 • Reply Amalie

  Ej den må jeg eje! 🙂
  – Amalie

  19. december 2014 at 16:36
  • Reply Ditte

   Den er også helt fantastisk! Yndlings produkt 🙂

   23. december 2014 at 17:17

  Leave a Reply