Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Kom og køb

Photobucket

Som en del andre bloggere, har jeg lavet sådan en Tictail hvor jeg sælger ud af mit tøj. Indtil videre er der kun lige der jeg havde billeder af, og kunne tjekke størrelse på osv med det samme. Der vil løbende komme flere ting derind når jeg lige har tid 😉

Hvis der er et eller andet i har set mig have på, som i meget gerne vil købe, så prøv at send mig en mail. Meget vil jeg da gerne af med til den rigtige pris 😉 og så kan der rykke en masse nyt ind i stedet 😀 jeg har også sat min Tictail op øverst i “FOR SALE” så kan den fremover findes der.

http://glimmerglam.tictail.com/

Jeg vil komme ud og nyde det dejlige vejr, og det sidste af min lille ferie inden jeg skal i skole på mandag. Kan i have en dejlig lørdag <3

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply