Follow:
FOOD AND RECIPES

KrenKOK i Odense

I weekenden var jeg en tur I Odense for at besøge min kærestes ven og lidt familie. Lørdag aften havde vi så bestilt bord på KrenKok, som har et koncept hvor du vælger mellem 3-6 retter med tilhørende vin. Vi valgte 4 retter, som kostede 475 kr. Det er ret billigt nu man også får vin med, og maden var virkelig lækker.

IMG_2457

Jeg har taget lidt billeder med Iphone, af de 4 retter og en smilende mig 😉

Til venstre – Forret: Først fik vi en risotto med svampe og sprød parmaskinke, og et glas hvidvin.

Til højre – Mellemret: Derefter en blomkåls creme med sandart, ristede nødder og bacon, og et glas rødvin.

 photo krenkok.jpg

Til venstre – Hovedret: Kalve wienerschnitzel på gulerodscreme, gulerødder, kapers, æg, og et glas rødvin.

Til højre – Dessert: Pannacotta med hindbærsovs (mener jeg) en vindrue sorbet og sprød hvis chokolade, og et glas desservin.

 photo krenkok1.jpg

Jeg var godt tilfreds med maden, og der var faktisk ret meget i hver portion så måtte levne lidt for at have plads til det hele. Vinen var også super lækker, og især betjeningen. Hende der ejer restauranten servede også, og de var alle rigtig opmærksomme, smillende og forklarede hver ret og vin. Det gjorde bare aftenen endnu bedre, jeg hader dårlig betjening! Men jeg vil varmt anbefale jer at tage forbi, hvis i bor i nærheden eller skal forbi Odense en aften.

Hvis i vil se mere til restauranten og menuen som skifter hver måned, så kan i kigge ind på deres webside her

krenKOK-logo

Photobucket

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply