Follow:
TRAVEL

Las Vegas // Restauranter

Så er det sidste indlæg fra min 3 ugers USA rejse, og det sidste bliver et par restaurant anbefalinger fra Las Vegas.

IMG_4652IMG_4656

Første sted var det absolut bedste mad jeg har fået længe, det var helt igennem fantastisk. De var egentlig ret simple retter vi fik, men alt smagte så godt og var tilberedt helt perfekt.
Jeg fik den møreste kylling, med dampede sprøde grønsager, sovs og mit livs bedste kartoffelmos med bacon! Min kæreste fik bøf i stedet, men ellers det samme. Til dette fik vi  en fantastisk god rødvin. Helt klart en af de bedste mad-oplevelser, og super hyggelig stemning.
Restauranten hedder Sensi og ligger i hotellet Bellagio. Læs mere om det lige her.

IMG_4737madIMG_5328

Anden sidste aften var vi på Michelin restaurant og fik en 4 retters menu med vin til. Det var ret små retter, men helt perfekt så vi ikke blev alt for mætte.
Restauranten er ret lille, men hyggelig. Vi sad ved baren, med udsigt til køkkenet og kokkene som stod og anrettede maden med pincetter osv. Ret sjovt at se, det var et helt mesterværk de stod og lavede for hver tallerken.

Jeg fik retterne i ventre side, som bestod af en ærtesuppe, dernæst ravioli, sidst cappacio og choco/kaffe is og mouse til dessert. Min kæreste fik dem til højre, som var foie gras, dernæst en slags gazpacho, sidst andebryst og kartoffelmos, til dessert det samme som mig. En super fed oplevelse, fantastisk mad og klart et besøg værd.
Restauranten hedder L´ATELIER de Joel Robuchon, og i kan se menu og priser lige her.

Det var så det aller sidste fra min USA tur, men stil endelig spørgsmål hvis der er noget i vil vide 🙂

♥ Husk at deltage i konkurrencen om en personlig Fotobog fra Cewe ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemariejakobsen        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply