Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Le Mini Macaron Gel Nails


Er det her sæt ikke bare mega cute? Til dem der ikke lige kan se det ved første øjekast, er det et mini Gel neglesæt. Jeg har altid neglelak på, enten farve eller en naturlig til at give mine negle et sundere look. Faktisk vil jeg gå så langt og sige, at jeg føler mig nøgen uden neglelak, og synes også mine negle er meget lidt pæne uden farve.

Jeg var derfor meget nysgerrig for at teste dette sæt ud, hvor nemt det er og hvor længe det holder. Jeg er nemlig ret vild med idéen om, at slippe for ridser og få en mere holdbare lak en bare et par dage som en “almindelig” holder. Som i kan se har jeg lidt forskellige farver, men valgte den lyse rosa denne gang.

Det er utrolig nemt at bruge sættet her, og fylder jo ingenting at have i skuffen. Der findes flere forskellige farver af Le Mini Macaron, så man kan vælge den man synes er finest. Jeg har den pink af dem, og de findes 8 andre farver også.


1. Sørg for dine negle er rene og skub neglebåndende tilbage med rosenpinden der medfølger.
2. Kom et tyndt lag af den valgte farve på. Sæt fingeren under lampen og tryk på knappen. Lampen lyser så i 30 sek og slukker af sig selv.
3. Gentag med et lidt tykkere lag lak ind i lampen igen i 30 sek. Og så er du faktisk allerede færdig! Hvis man ønsker, kan man komme et lag “shine” top coat oven på (den hvide lak på billedet) og igen 30 sek under lampen.
Har du brug for at se guide har Le Mini Macaron lavet en fin video i kan se lige her.


Her er det færdige resultat med 2 lag lak. Jeg er selv ret glad for resultatet, og er overrasket over hvor nemt det var. Dog er lakken ret tyk, så man skal lige lære og prøve sig frem, for at få et glat ensartet lag. Lakken bliver ved at være flydende til man kommer den under lampen, så man kan nemt glatte den ud til man har det ønskede resultat. Måske vende fingrene eller hånden lidt, sådan at lakken løber ned i den retning man har brug for.


Næste gang skal jeg have den bordeaux farve på eller den grå, de er begge super flotte og perfekte her til efteråret. Sammen med sættet medfølger også pads til at få lakken af med. Man kommer dem rundt om fingeren, lader lakken blødgøre inden i de pads i

Sættes er modtaget som gave.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Amy Dyrholm

  Ej den er virkelig cute! Og pæææn farve på dine negle 🙂

  30. oktober 2016 at 7:38
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ja den er mega fin, tror jeg bliver stor fan af den fremover 🙂

   2. november 2016 at 9:57

  Leave a Reply