Follow:
TRAVEL

Lidt fra Berlin

Jeg var jo i Berlin fra sidste lørdag og til i onsdags, og havde en rigtig skøn tur. Det er altid dejligt at komme lidt væk og se noget andet. Jeg har haft travlt med arbejde/praktik fra jeg kom hjem og har også holdt fødselsdag fredag, så i dag skal jeg rigtig slappe af og tænkte at nu måtte jeg få vist lidt billeder 🙂

P2220006 P2220012 P2220018 P2220025 P2220027P2220007

Vi var stadig lidt syge da vi tog til Berlin, så de første par dage måtte vi holde nogle pauser og hvile lidt. Man går jo 100 km på sådan en storby ferie, og det var ret hårdt, efter vi havde ligget syge lige op til vi skulle afsted. Men vi kom afsted, og det var det vigtigste.
Vi boede i en lejlighed i Kreuzberg, på Tempelherrenstrasse for at være helt præcis 😉
Det er lige op af Landwehrkanalen som vi ofte gik tur ved, her første dag, hvor det var dejligt vejr. Det var det faktisk alle dage, og min jakke var liiige varm nok om dagen. Her kigge vi lidt på et marked langs kanalen og satte os så i solen og fik pizza og lidt at drikke 🙂

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply