Follow:
KONKURRENCE

Louis Nielsen Blogger Challange

P6170009

Jeg er sørme en af de 12 bloggere som i år deltager i Louis Nielsens brillelook og blogger challange. Er det ikke vildt? Jeg glæder mig til at skulle deltage i de forskellige events der kommer løbende hen over sommeren.
Det første var et event for de 12 bloggere som er udvalgt, lå desværre lige da jeg landede fra New York. Pga mit fly også var lidt forsinket oveni, kunne jeg ikke nå at tage forbi.
Men jeg glæder mig til om nogle uger, hvor vi 12 bloggere skal møde de 12 finalister fra Louis Nielsen brillelook 2015.

Så hvis du gerne vil være med, så skynd dig at gå ind her og deltage ved at uploade 3 billeder af dig selv iført briller for at vise dit bedste brillelook. Det foregår på Louis Nilesens Facebook side, hvor du udover at uploade billeder skal svare på hvorfor netop du, skal være den næste ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i Tanzania.
De 12 der opnår flest stemmer vil gå videre i konkurrencen og komme på et spændende foto shoot. Der er flotte præmier på højkant, samt en rejse til Tanzania med Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i efteråret 🙂
Læs mere om hele forløbet for konkurrencen inde på Louis Nielsens Facebook side her.

Vi bloggere har fået denne grå bluse, samt vi hver især skal vælge et par briller fra Bruuns Bazaar som vi skal style et look med. Mit kommer op snart, og jeg håber selvfølgelig jeg vinder 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog              Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply