Follow:
KONKURRENCE

Louis Nielsen Brillelook 2015 – Stem på Emma

P6280128 P6280131 Emma Bastrup Nielsen

Nu er afstemningen af de 12 semifinalister ved at være slut, og der bliver fundet 4 finalister som går videre i konkurrencen om Louis Nielsen Brillelook 2015. Næste skridt er så et spændende fotoshoot, som jeg selvfølgelig håber Emma (og jeg) kommer med på.
I august vil der så være et finaleshow hvor vinderen kåres, og jeg glæder mig utrolig meget til at se om Emma bliver en af finalisterne.

Vinder hun, bliver hun ambassadør for Louis Nielsen, og Emma og jeg vil komme til Tanzania og være med til at hjælpe mærkesagen Giv syn til Tanzania. Her vil vi være en del af at lave synsprøver og dele briller ud til dem der har brug for det. At kunne være en del af denne tur og mærkesag, ville jeg være meget beæret over at få lov at opleve. Jeg er sikker på det vil være en oplevelse for livet, jeg nok ikke ellers vil få muligheden for at få.

Jeg håber derfor selvfølgelig meget at i vil gå ind og stemme på smukke Emma. For det er jo ikke kun mig der utrolig gerne vil med, men især Emma som vil blive ambassadør for denne mærkesag. Vi kan bruge alle de stemmer vi kan få, så gå ind på linket på facebook og giv hende jeres stemme med et lille ♥

Tak ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog              Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply