Follow:
EVENT

Louis Nielsen Brillelook – Semifinalisten Emma

Emma Bastrup Nielsen

Nu er de endelige billeder af alle 12 semifinalister afsløret, og her ser i smukke Emma som blev hende jeg skulle style. Vi 12 bloggere blev jo ved lodtrækning i søndags sat sammen med en af de 12 semifinalister i Brillelook konkurrencen. Vi skulle så hver især style og ellers hjælpe med at samle stemmer ind, så vi forhåbenligt kan vinde og dermed komme til Tanzania til efteråret.
Det ville være en kæmpe oplevelse at få lov til, at tage med Louis Nielsen og mærkesagen Giv syn til Tanzania, og være med til at gøre en forskel. De har løbende samlet en masse briller ind og vil i Tanzania give synsprøver, samt give briller ud til dem der har brug for hjælp til et bedre syn. Man kan jo kun tænke sig til hvor stor en hjælp det må være, for nogen der ellers ikke selv har enten råd eller mulighed for at få den hjælp. At kunne være en del af det på denne tur, ville jeg være meget beæret over at få lov at opleve. Jeg er sikker på det vil være en oplevelse for livet, jeg nok ikke ellers vil få muligheden for at få.

Jeg håber selvfølgelig meget at i vil gå ind og stemme på smukke Emma. For det er jo ikke kun mig der utrolig gerne vil med, men især Emma som vil blive ambassadør for denne mærkesag og sammen vil vi drage mod Tanzania hvis vi skulle være så heldige.

Så søde mennesker, hjælp os da lige med en stemme på Emma, og vi vil være SÅ taknemmelige ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Hvor er det spændende søde 🙂
  Jeg krydser finger for jer <3 og har netop givet jer min stemme.

  / Liselotte

  30. juni 2015 at 14:49
 • Reply Karina

  Det er et super godt look 😉

  30. juni 2015 at 18:18
  • Reply Ditte

   Mange tak Karina 🙂 Hun er så flot!

   1. juli 2015 at 10:29

  Leave a Reply