Follow:
FOOD AND RECIPES

Maden igår..

>

Vi tog igår aftes hen til vores Franske bekendte for at spise, og igen var der mad nok til et helt land selvom vi kun var 15 mennesker. Jeg spiser jo så ikke fisk eller skaldyr, men fint så det ud så jeg skulle lige have nogle billeder af al maden 😀
En af tingene som var rigtig lækker var de lynstegte grønne pebere med salt og det der ligner en lasagne som var grønsags gratin, mums! Så det passede mig fint ikke at spise skaldyr, for de andre ting var rigtig lækre.
Jeg har ikke lige et dagens herfra, da vi bare sad med store jakker i kulden! Ja nu er det koldt igen, 36 grader søndag, 23 igår, og 16 grader og regn i dag.. Lorte vejr! Og om aftenen er det en del koldere, men har et outfit billede fra igår inden stranden 🙂 det får i senere..
Så vil jeg også lige sige tak til jer søde læsere som altid kommer med gode og dejlige kommentarer, nogle gange så søde at jeg næsten bliver forlegen 🙂 det er virkelig fedt at komme ind og se hvad i skriver med tips, råd osv. Så tusind tak!!
God dag <3

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Guapizimo

  >De ser virkeligt lækkert ud, skøn sommermad!! Selvom jeg heller ikke er til skaldyr er jeg ret sikkert på de rejer var gode hvis man altså er til sådan noget 🙂

  28. juni 2011 at 12:27
 • Reply J'adore blog

  >Uhmm det ser ret lækkert ud 🙂

  28. juni 2011 at 15:00
 • Reply Pernille (problemer med login)

  >Hold da helt op, hvor ser det lækkert ud altsammen! 🙂 Jeg er SÅ misundelig.

  28. juni 2011 at 17:44
 • Reply Ellie

  >This looks delicious! I'm hungry and I just ate lunch…
  -Ellie

  28. juni 2011 at 19:56
 • Reply Lullumut

  >Mums, det ser meget delikat ud. Også rejerne, selvom jeg havde sprunget dem over. Og hvor tager du gode billeder nu 🙂 Super ærgeligt for jer med vejret 🙁

  28. juni 2011 at 21:12
 • Reply tatiana

  >nice post..
  .. I love the salads!
  those tomatoes look great!
  I follow you!
  kisses from Costa Rica!

  28. juni 2011 at 21:13
 • Reply GlimmerGlam

  >Guapizimo: Ja lige præcis, flot ser det jo ud sådan nogle skaldyr 🙂

  J´adore blog: Ja ikk, nam 🙂

  Pernille: Hehe tak, er jeg også selv! Gid jeg kunne lave så god og flot mad 😉

  Ellie: Thanks, and I know the feeling 😉

  Lullumut: Tusind tak, det er jeg virkelig glad for at høre. Det er også rigtig sjovt når man ser hvor fine de bliver 🙂

  Tatiana: Thank you, they tastet also amazing 🙂

  28. juni 2011 at 21:48
 • Leave a Reply