Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Makeup fra Yves Rocher

Seneste pakke jeg har modtaget fra Yves Rocher indeholdt de her fine ting, som er 3 forskellige metalic farvede øjenskygge, øjenskygge pensel og en kajal eyeliner.
IMG_3976IMG_3989
Øjenskyggen er i pulver/løs pudder form med perlemor skær. Den er 100% organisk og indeholder også mandeljomfruolie. En i guld “gylden perlemor”, bronze – “rosa perlemor” og sølv/brun “muldvarp perlemor”. Jeg har brugt dem nogle gange nu faktisk og synes det er de flotteste farver. Især til fest er de perfekte, og samtidig bakterie frie da det er en pulver beholder hvor man drysser lidt ud fx på hånden som jeg har gjort. Derfor tværer man ikke den samme børste rundt i og derved får en masse bakterier i. Det synes jeg er virkelig fedt og derfor kan den jo også holde meget længere uden man behøver at tænke over snavs.
Jeg bruger bare den pensel jeg har fået med som er af træ og ægte gedehår, da den fungere helt fint til at fordele farverne ud med. Jeg kan også godt lide at blande farver lidt for et skiftende look 😉 Se evt mere til skyggerne her og børsten her.
IMG_3982IMG_3988
Så er der også den her kajalpen/eyeliner/cremeøjenpen som er nogle af de navne den kaldes med låg, som man bare drejer ud så meget man nu skal bruge. Den er virkelig nem at lægge på og især kan man lave en helt lige og bredere streg for et mere markeret look. Jeg bruger normalt flydende eyeliner eller blyant fra Lancome, men den her er jeg virkelig positivt overrasket over da man nemt kan tone op og ned alt efter hvad man skal og har lyst til. Den er også 100% organisk 🙂 Se mere til den her.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Maiju och Kristina Yves Rocher

  >Fint inlägg och superfina bilder!

  16. januar 2012 at 12:31
 • Reply GlimmerGlam

  >Mange tak 🙂

  16. januar 2012 at 22:28
 • Leave a Reply