Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

Mandagen i Madbilleder

Mandag havde min kæreste fødselsdag, og han havde taget fri så vi kunne hygge os hele dagen. Vi startede ud med en brunch på Sokkelund, altid super lækkert mad derinde. Vi valgte ikke den tunge brunch tallerken, med et par små retter til deling 🙂

IMG_7373

Eftermiddagen blev lige kort afbrudt af en jobsamtale for mit vedkommende.. Kom nu job!! 😉
Vi havde bestilt bord på Rambla Bar & Grill i Ørestaden, så pga det dårlige vejr besluttede vi os for at tage ud til Fields og gå lidt rundt inden vi skulle spise.

Vi havde ikke prøvet denne restaurant før, men blve virkelig positivt overrasket. Der var en virkelig cool atmosfære, fedt indrettet og super sød betjening.

IMG_7378rambla

Restauranten er en spansk inspireret restaurant, hvor man får en masse små tapas anretninger. Egentlig er jeg ikke så vild med spanske tapas, men jeg var virkelig tilfreds med alt det de kom med. Jeg fik heller ikke billeder af det hele, man skal jo huske at nyde øjeblikket og ikke kun tage billeder, ikke? 😉

Vi fik det de kalder en tasting menu, hvor man får 4 serveringer af forskellige retter. Her er vores 2 servering, som var risotto med svampe og en chorizo pølse, nogle chips/kiks med tun og avokado fyld og en masse lækker brød med aioli til. SÅ lækkert!

IMG_7379

Til vores hovedret og 3 servering, fik vi mørkt grillet oksekød på en gulerods pure og syltede rødløg, tomat/mosserella salat og lidt nødder og skinke og selvfølgelig mere brød og aioli 😉 Det var så lækkert, især kødet som var helt mørt.

Derudover fik vi nogle friturestegte aubergine med sirup og salt til forret, og en dessert hver til deling. Det bestod af chokoladekage og æblekage 🙂

Det er ikke sidste gang jeg skal derhen, og vil virkelig anbefale jer at tage derhen. Der er også en Rambla ved Nørreport, og i kan se mere til restauranten her.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Tillykke med kæresten – Det ser virkelig lækkert ud 😀 <3

  14. april 2015 at 19:11
  • Reply Ditte

   Mange tak søde, det var også super lækkert 😀

   15. april 2015 at 10:50
 • Reply Karina

  Det ser jo virkelig lækkert ud <3

  14. april 2015 at 19:46
  • Reply Ditte

   Tak det var det virkelig også 🙂

   15. april 2015 at 10:49

  Leave a Reply