Follow:
INSPIRATION

Månedens blog

>

Jeg har i noget tid fulgt med hos Lene Orvik, som er en norsk blogger på 24 år. Måske kender i hende allerede, hun er også en af bloggerne fra “modette.no” som har samlet en del af de mest kendte bloggere fra Norge. Hun har en rigtig fin og enkelt stil, som er en smule præget af hendes 4 år i Bik Bok. Men hun flytter nu til Oslo og starter er nyt job op som stylist, og synes jeg bliver meget sjovt at følge.
Hvis i tænker nøøj hvor har hun fint langt hår på et par af billederne, så kan jeg fortælle at det er extensions hun har i. Jeg har faktisk vundet nogle på hendes blog for lidt siden, så glæder mig lidt til at se hvordan de er i farve og kvalitet.. Jeg har aldrig selv prøvet eller kendt nogle der havde extensions, og har altid synes det var lidt kikset og barbie. Men på Lene her er det faktisk helt naturligt og flot, ikk!? Se mere til hendes blog her.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply