Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Meraki nyheder fra Stori

Kender i Merakis produkter? Jeg har længe været fan, og har både håndsæbe og håndcreme fast stående på badeværelset. Jeg elsker nemlig at de både pynter i deres flotte emballage, men duften er også virkelig skøn.
Jeg var derfor ikke bleg for at takke ja til at modtage nogle (også for mig nye) produkter fra Meraki, så glæder jeg mig til at få testet dem alle.

Indtil nu er den flydende håndsæbe med duft mint en ny favorit herhjemme. Derudover modtog jeg soya duftlys med lækker duft af ingefær og hvid the, tandbørster lavet er hvedestrå, konjac svamp som er genial til rens af ansigtet, renseservietter, vatrondeller, og en virkelig god fodfil lavet af glas som er en af de bedste jeg har prøvet mv.

Udover produkter fra Meraki, har Stori virkelig mange andre lækre ting til hjemmet. For at nævne nogle få, har de vitrineskabe, forskellige ting fra House Doctor, sofaborde, fine ting fra Hübsch, loftslamper og
meget mere.

Hvis i selv vil prøve eller måske genkøbe lidt lækkerier fra Meraki, eller nogle andre lækre sager fra Stori,
så kan i få 15% rabat på hele bestillingen med koden “ditte15”.

//Reklame indlæg

Previous Post

No Comments

Leave a Reply