Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Min nye Trench

>

Jeg skylder jo stadig at vise et par af de ting jeg fik købt i bla zara sidst her. Og denne trenchcoat er en af dem, og den ting jeg mente da jeg skrev jeg havde fundet noget jeg havde ledt længe efter. Den kommer slet ikke til sin ret på billederne, for den er så meget pænere i virkeligheden. Den er rigtig lækker i materialet, og en smule glat i stoffet så man nærmest bare kan tørre den af hvis man spilder noget. Jeg gav 50€ for den, og kan se på hjemmesiden den koster 579 i Danmark så det er jo en del at spare. Det er faktisk lidt vildt hvor meget billigere nogle ting er, egentlig næsten det hele. Især sko er en del billigere, som jeg har opdaget de sidste måneder når jeg har købt nogen.
Nåh men min nye Trench som jeg ved jeg får brugt en masse, den lever op til mine krav jeg havde til en trenchcoat. Godt nok ville jeg gerne have en fra Burberry, men gider bare ikke bruge så mange penge på det. Så er der andre ting jeg hellere ville knalde dem af på.
I dag er det overraskende varmt, så tror jeg vil prøve at få noget ud af dagen og nyde solen lidt. Vi høres 😉 god dag!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Dyreglad-pige

  >Sikke en skøn jakke(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  2. juli 2011 at 15:52
 • Reply Guapizimo

  >Flot jakke, Zara har tit nogle lækre nogle i deres udvalg! Og skønne billeder, det er rigtig sødt det sidste med Bobby 😀

  2. juli 2011 at 16:10
 • Reply Kehceub

  >Dejlige billeder 🙂

  2. juli 2011 at 16:22
 • Reply GlimmerGlam

  >Dyreglad-pige: Tak 🙂

  Guapizimo: Ja du var heldig sidst med en flot jakke på udsalg, og tak, ja Bobby ville bare lege med sin bold så han gad ikke gå væk 😉

  Kehceub: Mange tak 🙂

  3. juli 2011 at 11:01
 • Reply Lullumut

  >Den kan jeg godt forstå, du er glad for. Den er meget flot og klassisk. Men hey, jeg ville da også gerne have en fra Burberry 😉 Det er dejligt for dig, at du bare kan shoppe det i Spanien så 🙂

  3. juli 2011 at 17:11
 • Reply men fashions

  >Nice Trench.And these photos are super stunning! Wow! It’s a great collection for each & every occasion. These look absolutely stunning, love your work.

  men fashion

  Thanks

  15. juli 2011 at 19:42
 • Reply mbt sko udsalg

  >Hvad skal man købe i Danmark, hvor kan jeg få?

  14. september 2011 at 4:50
 • Leave a Reply