Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Mine nye Vinterstøvler

IMG_8749IMG_8748

Jeg har fået et par nye vinterstøvler, og de er rigtig varme. Faktisk så varme, at mine fødder næsten har det for godt 😉 De bliver tilgengæld perfekte til når temperaturen falder endnu mere. Det er godt nok allerede ret koldt!!

I er måske nogen der ved, at jeg har været på udkig efter et par støvler det sidste stykke tid. Jeg var nemlig ikke helt sikker på om de skulle være meget simple, eller mere rå med spænder osv. Så jeg valgte en mellem vej, en lidt pænere støvle med spænder. Mit problem er også, at mine ankler og lægge er ret slanke, så støvler er ofte alt for store når jeg får dem på. Jeg havde håbet at de her sad lidt mere til, men de fungere stadig meget fint.

Nu mangler jeg bare en tyk og varm strømpe jeg kan have i til hvis der kommer sne og mange minus grader 🙁

Nå jeg vil fortsætte med min eksamens forberedelse, god aften!

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Karina

  De ser virkelig lækre ud 🙂

  27. november 2013 at 21:12
  • Reply Ditte

   Mange tak 🙂

   28. november 2013 at 9:45
 • Reply LouLou

  Ej, hvor er de fede! 🙂

  27. november 2013 at 22:06
  • Reply Ditte

   Taak 🙂

   28. november 2013 at 9:46
 • Reply Tara

  Hej,
  ville bare høre, om du kunne sende et konkret link til støvlerne, da jeg synes de er mega fede, og overvejer at købe dem 🙂

  28. november 2013 at 19:33
 • Leave a Reply