Follow:
TRAVEL

Mine Restaurantanbefalinger fra Amsterdam

Vi boede lige op af De Pijp området, og de fleste restauranter vi fandt frem til, lå i De Pijp. Så faktisk fik vi næsten alle vores større måltider i det område. Der var absurt mange gode steder at vælge i mellem, og vi gik kontant forbi den ene og anden fine cafe, restaurant, bager, you-name-it. Så kig i det område hvis i skal finde gode spisesteder.

Et af stederne vi fik morgenmad/brunch var på G´s som er lidt amerikansk inspireret, sjov indretning og grammofonplader med menuen på. Vi bestilte begge avokadomadder, med spinat, hytteost og pocherede æg, samt french toast til deling.. Super lækkert og meget mættenede!! De har flere forskellige steder i byen, se adresser på deres hjemmeside her. Desuden en bådtur med brunch ombord, som vi synes løs ret sjovt. Der var desværre ikke ledigt bord, så husk at bestille i god tid hvis det var noget i vil prøve.

img_1809
Fredag aften spiste vi tapas på Barca, som var super lækkert. Vi bestilte bare en masse retter til deling, fik rødvin og bagefter drinks samme sted. Der var rigtig cool indrettet, med musik som blev en tand højere hen af aftenen så det passede med man kunne blive der.
Adresse: Barca, Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam.
Hjemmeside her.

img_1797

Vi fik brunch et andet sted i De Pijp området, her på Bakers & Roasters. Stedet her havde også en masse forskelligt som grød, pandekager, alle formaer for æg, kager, frugt avokado madder mv. Jeg synes maden var en tand bedre på G´s, men nu har vi kun maden på billede til at gå ud fra. Hvilket var ret basis morgenmad med æg, brød og pandekager. Så tror noget af deres mere specielle retter sikkert var ret lækre!
Adresse De Pijp, Eerste Jacob van Campenstraat 54, 1072 BH Amsterdam.
Adresse centrum, Kadijksplein 16, 1018 AC Amsterdam.
Hjemmeside her.

img_1836
img_1833img_1840

Det sidste sted jeg vil vise jer, var en helt igennem fantastisk madoplevelse. Skal i til Amsterdam, så sørg for at få bord her!! Det er en rimelig nyåbnet Fransk restaurant, Auberge Jean&Marie, med en skiftende menu for årstiden. Vi blev mødt af de sødeste ejere Jean og Marie, med en meget hjertevarm behandling og service. Da vi ringede i sidste øjeblik havde de kun bord ved “The chefs table” som var på bløde barstole med udsigt direkte til kokkene. Kokkene var virkelig underholdende, super dygtige og det var meget fascinerende at se på dem lave mad og anrette alt undervejs. Meget professionelt og en (restaurant)oplevelse uden lige. Vi var SÅ glade for at have fået det bord, så vi fik set så meget omkring maden, så spørg efter det bord hvis i bestiller.
Vi valgte 3 retter, laksetatar til forret, kød/kartoffel/ostecreme og sovs til hovedret, og deres fantastiske Tarte Tatin til dessert, som stod lige foran os under hele middagen. Skal opleves hvis i er på de kanter ♥
Adresse: Auberge Jean & Marie | Albert Cuypstraat 58-60 | 1072 CV Amsterdam | +31 (0)20 845 2005.
Hjemmeside her.

 

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Lækre steder, I har besøgt! Tror helt sikkert jeg må tage kæresten med på en date på Auberge Jean&Marie en dag. Jeg håber, I havde nogle dejlige dage i Amsterdam (:
  Camilla | http://cammi.dk

  29. november 2016 at 13:40
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ja det må du virkelig gøre, det var helt igennem fantastisk, mad, service og ganske ok priser. Så be om The chefs table 🙂
   Trods det dårlige vejr, havde vi nogle skønne dag!!

   29. november 2016 at 14:02

  Leave a Reply