Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Mine ynglings produkter

Jeg viser en gang imellem mine ynglings produkter, som selvfølgelig skifter lidt pga årstid, men også fordi jeg engang imellem for øje på et nyt fantastisk produkt.
Her er de produkter jeg ikke kan leve uden lige pt, og som selvfølgelig varmt kan anbefales 🙂

1: Elisabeth Arden Eight Hour Cream til håndflader og læber, den er fantastisk og et musthave!
2: Estee Lauder – Double Wear Plus Mineral foundation, let og dækker perfekt. Og det føles slet ikke som at have makeup på. Hvilket jeg faktisk hader! Jeg bruger kun en smule, lidt mindre end en 1 krone. Og gerne lige når min ansigts creme har en smule ind, men huden stadig er fugtig. Så bliver det et pænest resultat synes jeg.
3: Estee Lauder – Daywear Plus Agurke cremen kalder jeg den. En grøn creme der giver en varmt glød til ansigtet, og tilpasser alle hudtyper med de de små “korn” af farve der smelter ind i huden. Den bruger jeg hele året, dog enten/eller med foundationen ovenover. Denne bruger jeg mest når jeg mangler glød, og den alene om sommeren for det sidste varme touch.
4: Dior Kiss lipgloss en super smuk lipgloss der ikke klistre, og holder længe. Føles mere som en læbepomade på, fåes i flere forskellige farver.
5: Maybelline – The Falsies volum express mascara den har jeg blogget om her. En rigtig fin mascara og perfekt til prisen, nemlig 100 kr.
6: Pudderpørste fra Isadora er købt i Norge, så jeg er faktisk ikke klar over om det mærke fåes i Danmark!? Men den er virkelig god til især solskinspudder, og den hjælper til at blende godt ind i huden.
7: Chanel Ballerina neglelak fik jeg i julegave, og blogget om her. Den er så flot, og får mine negle til at se smukke og velplejede ud i flere dage.
8: Aussie – Take The Heat Leave-In Cream også en julegave, og jeg synes egentlig den virker ret godt. Og dufter også godt.. Jeg holder dog en pause med mit hår, så bruger den bare i vådt hår og lader det lige pt lufttørre.
9: Henna Plus – Hairwonder – Hair Repair Cream er virkelig det bedste produkt ever! Hvis det også var varmebeskyttende, burde det vinde priser. Det er en leave-in cream jeg putter i vådt hår, for at give det lidt fugt. Men da det ikke beskytter mod varme, ødelægger jeg jo alligevel mit hår med glattejern osv. Men jeg vil næsten sværge til at efter jeg dagligt putter det i håret, har mit umulige ødelagte hår, vokset sig langt og tykkere. Der er nogle vitaminer osv i der hjælper mod slidt hår, og lægger hårstråene med igen. Og det virer virkelig. Jeg køber mine i Holland, men jeg ved en veninde har købt den over nettet. Så det bare om at søge i google fx, og den koster kun ca 80 kr. Prøv den prøv den.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Pernille

  >Dejligt indlæg! Synes altid det er sjovt at se andres yndlings 🙂

  19. januar 2011 at 20:12
 • Reply anna dustysin

  >eight hour cremen er helt uundværlig når der er koldt og ens hænder er ved at dø. 🙂 haha

  20. januar 2011 at 19:39
 • Leave a Reply