Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Musthave produkter der skal med på ferie ♥

produkter

Til min kommende ferie og generelt her til sommeren, har jeg nogle produkter jeg bruger fast. Her har jeg samlet lidt favoritter som jeg også pakker med i kufferten 🙂

1: Dette produkt er meget vigtigt, da jeg faktisk hader en fedtet følelse af solcreme, så denne forbliver fast rutine sommeren over. Derudover indeholder den ekstrakter som reparerer huden, beskytter den mod aldringstegn og frie radikaler. Den kan købes lige her.

2: Derudover er jeg i gang med at prøve tan optimizer fra Imedeen. Man tager 1 kosttilskuds pille om dagen, og der er 60 i en pakke. De indeholder vitamin C og E, antioxidanter, betakarotten som alt sammen forbereder huden på sol. Det anbefales at starte en måned før man skal ud i solen.

3: Solcreme til resten af huden, her faktor 30 fra P20. Det er en pumpeflaske og en tynd let solcreme som er nem at smøre ud. Den lufter lidt i første sprøjt, men det går med det samme væk igen. Fedter ikke særligt og drøj i brug. Den skal med mig til Rom!

4: Palmolive bodywash strawberry touch, fra en serie hvor der også er en vanilje og chokolade duft. De er alle super lækre, og man dufter helt af slik bagefter. Men er især vild med denne som bare dufter lækkert af jordbær.

5: En af de bedste produkter til håret hvis du spørger mig. Dette er min nr 2 tube som næsten er tom. Jeg kommer lidt af den i håndklædetørt hår, inden varmebeskyttende produkter. Den indeholder kokosolie, som jo er en af de eneste ting der er bevist at reparere ødelagt hår. Så elsker den, og den holder mit hår langt og blødt.

6: Ikke så meget at sige her, den aller bedste parfume! Miss Dior eau de parfum, og den parfume jeg har fået flest komplimenter for.

7: Lys og fin neglelak fra Mac, perfekt til diskrete sommernegle, samt en farve man ikke lægger så meget mærke til når man har glemt at fjerne den et par dage 😉

jeg håber på godt vejr i Rom, vi vender tilbage med indlæg når jeg er hjemme igen!!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Håber du får en god tur til Rom, og det er nogen gode ting du tager med dig 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  28. april 2016 at 8:33
  • Reply Ditte Jakobsen

   Forsinket mange tak 🙂 Ja man skal huske sine bedste skønhedsprodukter!!

   18. maj 2016 at 17:46

  Leave a Reply