Follow:
HOME AND DECORATING

My new Royal

IMG_8736

Selvom det er min kæreste der har fået de her fine contrast kopper fra Royal Copenhagen, så er det jo også lidt mine.. Vi bor jo sammen 😉

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker RC, og samler selv både på riflet platin og meget lidt mega, som jeg dog gerne vil have meget mere af 😀 De her to kopper havde jeg ikke nogen af i forvejen, og er vild med den grå farve. Ønsker mig også mere til samlingen til jul, samt alt muligt andet!

Billedet er fra fredag eftermiddag, hvor jeg havde færdiggjort mit 2 ugers projekt som virkelig har trukket tænder ud. Så trængte til lidt hygge med en kanel snurre fra Meyers 🙂 Tirsdag starter mit lange eksamens projekt, så kan forestille mig jeg igen vil få travlt og derfor ikke blogget så meget. Så det er grunden til stilheden 😉

Nu vil jeg gøre mig klar og skal ud og kigge på en ny cykel, nu hvor en eller anden har besluttet sig at stjæle min!! Og senere står den på min brors forsinkede fødselsdags fejring. Han havde nemlig fødselsdag den dag stormen kom, så vi var en del der aldrig nåede frem.

Rigtig god søndag <3

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply René Najmi

  God stil med Royal Copenhagen:)

  10. november 2013 at 11:31
  • Reply Ditte

   Tak 🙂

   11. november 2013 at 19:00
 • Reply Ditte Blog

  De er simpelthen så lækre. Drømmer om en dag at få dem i forskellige farver 🙂

  10. november 2013 at 16:41
  • Reply Ditte

   Ja de er super fine, og fået ofte på tilbud til 100 kr 🙂 så er det jo ikke så galt..

   11. november 2013 at 19:01
 • Reply Karina

  Elsker RC 😉

  10. november 2013 at 20:19
  • Reply Ditte

   Me too 🙂

   11. november 2013 at 19:01

  Leave a Reply