Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Neglelak fra Yves Rocher

IMG_2802 IMG_2826

Jeg blev jo udvalgt som en af de 50 bloggere der kan teste produkter for Yves Rocher (se her), og nu er det snart nogle uger siden så må hellere lige vise hvad jeg fik og hvordan produkterne er. Denne gang fik jeg denne lilla tone neglelak “Vernis Brilliance” (plus en rød farve jeg viser i morgen) med tilhørende hurtigtørrende toplak/dråber “Quick-dry fluid”.

Sidstnævnte kan jeg slet ikke få hænderne ned af begejstring over, for shit det er genialt! Jeg lagde lakken på og tog lige bagefter den hurtigtørrende lak og lod en dråbe røre neglen. Så spredte denne tynde lak/olie sig over neglen og 2 sek efter mærkede jeg og den var tør!!? Jeg har godt hørt om det før, men troede virkelig ikke på det gik så hurtigt og var så godt! Den kan jeg varmt anbefale, og det bliver et fast produkt i min makeuptaske det er helt sikkert. Fedt fedt! 🙂 Plus ikke nok med at lakken tørrede på ingen tid, den føles også ret lækker som en neglebåndsolie så man får fugtede negle efter lakken 🙂

Lakkens farve er fin, dog burde jeg have lagt 2 lag da den er lidt tynd i farven selvom det er lidt svært at se på billedet. Desuden vil jeg sige at der ikke engang gik et døgn så var den krakkeleret lidt i kanten, så det er ikke så fedt. Men jeg har den røde på nu som virker til den holder lidt bedre, måske fordi jeg har 2 lag på 🙂

Desuden indeholder lakkende skinnende elemiharpiks og den hurtigtørrende toplak indholder ekstrakt af aloe vera, se mere til produkter og farver her.

Så fik jeg også to læbestifter som jeg vil vise i et andet indlæg.

Konkurrencen slutter kl 12, så aller sidste chance for at deltage. Jeg trækker vinderne senere eller senest imorgen formiddag. Derudover kan jeg sige at der er en ny lille konkurrence på vej også, så hold øje 🙂
Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Maria

    >Jeg er jo også en af testerne for YR, og den lilla lak holdt på mig i fire dage med to lag på. Så kan klart anbefale at tage det ekstra lag på næste gang 🙂 Tror, jeg vil prøve den røde i dag.

    23. oktober 2011 at 10:13
  • Leave a Reply