Follow:
THE OUTFIT

New In // Bomber Jacket


P5030009

For lidt tid siden fandt jeg denne bomberjakke fra River Island på Nelly, som den var der kun i en 32 og det kan jeg ikke lige passe. Jeg havde kigget rundt på nettet, men den var udsolgt alle steder. Men jeg havde sat Nelly til at sende en mail hvis min størrelse kom på lager, og sørme om jeg ikke fik en mail med den 😀 Så jeg gik straks ind og klikkede den hjem, og endda til halv pris!

Den er i tyndt let shiny materiale, mere army grøn end billederne her viser, med lynlås og sten halløj foran. Den mistænker jeg dog nemt at falde af desværre.. Den er stadig derinde i en 32 hvis det skulle friste, i kan finde den lige her.

Derudover har jeg de nye jeans fra ASOS på som jeg skrev om her, og de er bare super gode. De sidder godt til, dog kunne de være en smule strammere ved anklen, men det er ofte et problem for mig at finde da jeg har ret smalle lægge/ankler i forhold til numse og lår 😉
Jeg har faktisk haft dem på nogle gange siden jeg fik dem hjem, og de sidder stadig lige godt, lidt højtaljede men det kan jeg godt lidt så de holder det hele lidt på plads hehe. Overvejer dem i en anden farve evt, de har jo kun kostet omkring 200 kr! Godt nok nedsat, men de har dem stadig og i kan finde dem lige her.

P5030011

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Ej hvor er den bare flot den bomberjakke 😀

  8. maj 2015 at 17:06
  • Reply Ditte

   Mange tak søde Julie 🙂

   9. maj 2015 at 14:40
 • Reply Malue Jasmine

  Jakken er virkelig fin.

  Kan godt se det med bukserne og anklerne. Lidt øv, men altså.. til 200 kr 🙂

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  11. maj 2015 at 9:33
  • Reply Ditte

   Tak 🙂 Ja lige præcis, de er super til pengene. 200 kr er jo ikke meget for et par jeans 🙂
   Kram

   11. maj 2015 at 15:51
 • Reply Fie

  Ej jeg troede jeg var den eneste i hele verden med fyldig røv og lår og så tynde “underben” :blush: 😉 Det er virkelig et problem for at mig at finde skinny jeans som sidder TIL hele vejen ned. Kom endelig med et indlæg hvor du køber de bedste skinny jeans uden de poser forneden.
  Jeg har pt. et par/mærke som nogenlunde gør det. Wonder Jeans fra Vero moda. De er også højtaljede. :67:

  12. maj 2015 at 10:13
  • Reply Ditte

   Dejligt at høre en anden kender til problemet 😉 Jeg leder stadig, og skal nok give besked hvis jeg finder nogle bedre bud på stramme jeans. Men vil da helt klart kigge på dem fra Vero Moda, mange tak for tippet 😀

   12. maj 2015 at 15:49
 • Reply Katrine Guldbæk

  Sikke en lækker jakke og ikke mindst taske 😀

  20. maj 2015 at 18:01
  • Reply Ditte

   Mange tak, er også to yndlings ting i garderoben 🙂

   20. maj 2015 at 18:48

  Leave a Reply