Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nike air max

 photo nikeairmax.jpg

Jeg kan ikke helt finde ud af hvor fede jeg synes de her Nike Air Max er.. Om de er fede til andre, eller rigtig meget så jeg selv skal eje et par? De er jo helt store i det, og selve hælen gør at de er en smule klodsede. Der har jeg det så oftest sådan at jeg synes de ser for voldsomme ud på mig, men super fede på alle andre!

Jeg har i mange år ikke haft nogle sportssko, men det sidste års tid har jeg både mærket New Balance, Nike og Converse i samlingen. Dem er jeg super glad for, og de bliver jo slidt, og der skal derfor nye spartoo.dk til. Så vil meget gerne høre jeres mening imens jeg kigger rundt efter de nye par jeg skal erhverve mig 🙂 Så, hvad synes i? Er de for hipster?

Indeholder sponsorerede links

bloglovin1

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Emily

  Haha, synes ikke de er for hipster. Købte nogle for 2 år siden tror jeg, og jeg elsker den! 🙂

  12. marts 2013 at 15:11
  • Reply Ditte

   Det er da godt at høre, for jeg overvejer dem kraftigt 🙂

   12. marts 2013 at 19:47
 • Reply Katja

  altså jeg er jo viiild med Air max, har tre par 🙂

  12. marts 2013 at 22:19
  • Reply Ditte

   Nå fedt, er jo lidt rart at høre hvad i andre også synes 😉

   13. marts 2013 at 9:16
 • Reply Maria

  Dem til venstre er fede, hvor har du fundet dem henne?? 🙂

  13. marts 2013 at 9:15
  • Reply Ditte

   Inde på Spartoo.dk 🙂

   13. marts 2013 at 9:17
 • Reply Debbie

  Jeg har det som dig! Synes altid air er fede til andre, men ikke til mig! Derfor ender jeg sikkert heller ikke med at købe mig et par, trods hypen (:

  13. marts 2013 at 18:13
 • Leave a Reply