Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Nourishing Coconut Milk fra OGX

Mit hår er blevet forkælet af denne lækre serie Nourishing Coconut Milk fra OGX. Som navnet fortæller, så dufter serien dejligt af kokos, dog uden det bliver for meget som jeg synes kokos duft godt kan komme til.
Jeg har både shampoo, balsam og olie fra denne serie som jeg lige vil fortælle en smule om.

Hele serien indeholder kokosmælk, æggehvide proteiner og kokosolie som sidstnævnte efter sigende skulle være noget af det eneste der faktisk kan gå ind og reparere ødelagt hår. Jeg har også længe brugt almindelig kokosolie som hårkur, netop pga dette. Og med succes vil jeg også lige sige, mit hår elsker det. Derfor er jeg også ret vild med at få kokosolie ind i min hårpleje rutine i både shampoo, balsam og stylings hårolie.

Shampooen var jeg meget spændt på, da en meget olieret shampoo selvfølgelig efterlader håret super blødt, men ofte tynger mit hår og gør det ret klasket når det er tørt osv. Men denne shampoo er slet ikke spor “fed” i det, den dufter dejligt og renser mit hår som den skal. Der er ikke så meget at sætte en finger på her, tværtimod fungere den super godt.

Balsamen er meget drøj i brug og jeg har ladet den sidde et par minutter i håret, før jeg skyldede den ud. Den gør håret super blødt, som kan mærkes med det samme.

Hårolien er en sprayflaske som kan kommes i vådt eller tørt hår. Den tynger ikke håret, men giver det fugt og nærer håret. Jeg kommer lidt i håndklædetørt hår, og igen efter styling som et finishprodukt. Udover kokosolie- og mælk, indeholder denne også bambusekstrakt som skulle hjælpe med at gøre håret endnu blødere.

Jeg skal helst sikkert prøve flere af produkterne fra OGX, når jeg har brugt lidt af denne færdig. Produkterne kan findes lige her.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply