Follow:
RANDOM

Nu vi er ved ure…

>

Som i måske læste med i dette indlæg så mangler jeg virkeligt et ur, mit gode gamle jeg efterhånden har brugt i nogle år er ved at være der hvor det ryger ud! Jeg er bare mega kræsen, men har nu fundet ud af jeg nok køber det fra Guess.. Selvom jeg aller aller helst vil have et smukt Rolex i guld med diamanter 😉 men da jeg ikke lige har 25.000€ som jeg så lige det kostede i Madrid lufthavn, må jeg sukke efter min kærestes.. Det er et han har fået i gave for et par år siden, og alt alt for stort til mig desværre. Selve urskiven er bredere end mit håndled. Men udover det kan jeg godt lide at have det på, bare lidt.. Også fordi det er så maskulint, som jeg ikke eger meget der er! Det hedder et Rolex Submariner, og er vidst det samme som denne fine blogger også har og vidst har arvet så vidt jeg husker. Ved ikke lige hvad der sker for min hvide hud, så bleg er jeg altså heller ik!! Hvad synes i om Rolex? Eller har i en anden favorit i klasse?

My boyfriends Rolex submariner watch. I wish I had one like it 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply lineandree

  >Hehe.. Kunne fandme også tænke mig et guld rolex, det kunne jo være helt fantastisk. Men ligesom dig, har jeg ikke lige flere hundred tusinde kroner stående til den slags ting. Det Guess ur er jo også fint 🙂

  lineandree.blogspot.com

  30. januar 2011 at 18:20
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja man kan sige hvem kunne ikke tænke sig det? Og igen, ville jeg aldrig bruge så mange penge på et ur! Men sådan i drømme verdenen kunne det jo være fantastisk 🙂

  30. januar 2011 at 19:26
 • Leave a Reply